Мъже и жени , за работа във фабрики за месо и пакетаж на плодове и зеленчуци , в Холандия

Извън страната Публикувана/обновена на 12 Октомври 2017 г. в 13:22 ч.
За холандски работодател търсим мъже и жени, за работа във фабрики за месо и за пакетиране на плодове и зеленуци . Английски език поне на основно комуникативно ниво , задължителен! Работата е подходяща за студенти. Работата се състои в пакетиране, сортиране на месо, почистване на касетки. Заплащане 7,31 евро бруто на час минимум , максимум 9,95 евро, според годините на работника (заплащането е регламентирано от холандското законодателство ). Осигурена квартира, заплаща се 87 евро на седмица (включва режийни) . Осигурен транспорт до работа, заплаща се 18,50 евро на седмица. 
Търсим жени с разговорен английски за работа във фабрика за цветя

За същите фабрики търсим и мотокаристи, ШОФЬОРИ НА РИЧТРЪК  с опит и валиден европейски сертификат, с основен английски .
Подписване на временен трудов договор с работодателя за 3 месеца с един месец изпитателен срок. Договорът се преподписва автоматично за още 3 месеца. Възможност за работа повече от 6 месеца. Желаещите трабва да изпратят своето CV на емейл info@workconnect.biz като в него посочат телефон и скайп за контакт.Транспортът до Холандия се поема от работника. (около 200 лева).БЕЗ КОМИСИОННИ И ТАКСИ!Фирма Workconnect Ltd притежава разрешително за извършване на посредническа дейност в чужбина 1645/18.11.2013
Цена
Заплата: 2 400 лв
Телефон0877 752 474
Workconnect Ltd
В Bazar.BG от 05 Януари 2016 г.