действащ бизнес. Производство на тухли Лего

Обявата е публикувана/обновена вчера в 16:07 ч.,
//www.youtube.com/embed/0Y78R34xlmA
Цена :
Не е указана
Състояние: Ново Доставка: За сметка на продавача гр. Бургас, Център
Компанията "ERMANI-COM" е основана през 1994 г. Основният офис и производствена база за производство на метало-пластмасови изделия, както и строителната техника, намиращ се в Кишинев. Основната сфера на дейност е разработването и производството на машините за производство на висококачествени хиперпресовани тухли "LEGO", както и оборудване за пясък-полимерни керемиди, ръчни гилотини, огъващи машини и т.н.


ERMANI-COM предлага на Вашето внимание модерен мощен оборудване за производство на бетонни парче продукти с висока плътност и висока точност на размерите, като облицовъчни тухли, облицовъчни тухли "LEGO", тротоарни плочи, павета и градивни елементи.


Предимства на LEGO тухли:


1) Точните размери на дължина, ширина и височина.


2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки.


3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego.


4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент.


5) Вертикални канали LEGO тухли могат да бъдат подсилени, че изграждането на стени за жилищни и други съоръжения, значително увеличават силата си. Това е особено важно в областта на висока сеизмична активност.


6) Тухла формира в работната камера на машината, лесно да се прибира и не изисква оръжие за пещта на изпичане. Следователно - ниската си цена.Продукти уеб страница:
www.ermani.ru/en
Skype: danila_erem,

+37379590313 (VIBER, WHATSAPP),
travelertoheaven@gmail.com
ermanicom@yahoo.com

(Покажи цялото описание)