НА ЕДРО Finger Spinner/Фингър Спинър/Fidget Spinner/Фиджет Спинър

Обявата е публикувана/обновена на 22 Юни 2017 г. в 13:37 ч.,
Състояние: Ново Доставка: За сметка на купувача гр. София, Бояна
ЦЕНА НА ЕДРО - 1.80лв/бр.

Новата световна мания!!! 
Известен като:
Fidget Spinner;
Спинер;
Спинър;
Фиджът Спинър;
Hand Spinner; (в Америка)
дори и като Finger spinner.

Fidget Spinner е страхотна играчка, която ви помага да се концентрирате в нещо или да отклоните мислите си от лоши навици като пушене, потропване с крак или други подобни. Всичко това може да ви се стори невероятно сега, но когато го завъртите в ръка, ще разберете смисъла на думите по-горе. Fidget Spinner се върти плавно и бързо. Това е постигнато с много добре изчисления баланс на играчката в тежестта на трите лагера отстрани. Може да го държите с една ръка и завъртате с леки докосванияи от другата или да ползвате пръстите на същата ръка. Може да го поставите и на равна повърхност и като държите с пръст оста му, да въртите страничните лагери с другата ръка - има много начини да играете с тази играчка с невероятен ефект.
Предлаганият от нас Fidget Spinner е изработен прецизно от висококачествени материали. Fidget Spinner е водоустойчив и удароустойчив.

Всяка една от трите му оси има микро бутон и чрез стискане може да бъде направена да свети по 3 различни начина - бягаща светлина, мигане, бързо мигане.

Технически характеристики:
Размери: 60 мм
Тегло: 47 гр.
Средна продължителност на цикъл на въртене: до 2мин.
Вижте клипа как работи: 
https://www.youtube.com/watch?v=4XtXFmZ1r3k

(Покажи цялото описание)