Finger Spinner / Фингър Спинър / Fidget Spinner / Фиджет Спинър

Обявата е публикувана/обновена днес в 10:19 ч.,
Цена:
5,50 лв. 5.5BGN
Състояние: Ново Доставка: За сметка на купувача гр. Дупница, обл. Кюстендил
Детски и бебешки Играчки Занимателни играчки
Новата световна мания!!! 
Известен като:
Fidget Spinner;
Спинер;
Спинър;
Фиджът Спинър;
Hand Spinner; (в Америка)
дори и като Finger spinner.

Fidget Spinner е страхотна играчка, която ви помага да се концентрирате в нещо или да отклоните мислите си от лоши навици като пушене, потропване с крак или други подобни. Всичко това може да ви се стори невероятно сега, но когато го завъртите в ръка, ще разберете смисъла на думите по-горе. Fidget Spinner се върти плавно и бързо. Това е постигнато с много добре изчисления баланс на играчката в тежестта на трите лагера отстрани. Може да го държите с една ръка и завъртате с леки докосванияи от другата или да ползвате пръстите на същата ръка. Може да го поставите и на равна повърхност и като държите с пръст оста му, да въртите страничните лагери с другата ръка - има много начини да играете с тази играчка с невероятен ефект.
Предлаганият от нас Fidget Spinner е изработен прецизно от висококачествени материали. Fidget Spinner е водоустойчив и удароустойчив.

Технически характеристики:
Размери: диаметър 40мм
Тегло: 70 гр.https://www.youtube.com/watch?v=0muBKjxSwJk

ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ПО ЕКОНТ ДО ОФИС С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ И ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ДОСТАВКАТА. АРТИКУЛИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПОДМЕНЯТ КАТО РАЗХОДИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА . 

(Покажи цялото описание)