Комбуча-чудотворната чаена гъба,2 бр на цената на една

Обявата е публикувана/обновена вчера в 08:22 ч.,
Цена:
10 лв. 10BGN
Състояние: Ново Доставка: За сметка на купувача гр. Пазарджик, Център

Гъбата Комбуча от векове се използва като естествен лек в Азия ,Тибет и Русия. В интернет има много информация за тази  истинска биохимична лаборатория. Комбуча помага при понижен тонус, отслабване на паметта,  целулит, акне, херпес зостер, безсъние, хемороиди, язви,възпаление на ставите, прочиства кръвта, предотвратявa образуването на газове в червата, увеличава броя на Т-клетките, укрепва имунната система,сгъстява косата и поддържа цвета. Напитката от комбуча може да повлияе положително лечението на редица оплаквания и  болести: възпаление на ставите, сърдечен инфаркт, хемороиди, предменструален синдром,

симптомите на менопаузата. Тя е идеално средство срещу запек и за регулиране на храносмилателната система. Активира метаболизма, намалява образуването на камъни в бъбреците и жлъчката и подобрява техните функции, има благотворен ефект при диабет и затлъстяване.  В същото време комбуча поддържа жизнения тонус, подобрява психическите и умствени способности.
Френски имунолози подчертават антибиотичното и антивирусно действие на комбуча.Въпреки че е кисела, напитката от чай и комбуча алкализира кръвта и нормализа нейното pH.
Гъбата има силни антисептични свойства. Чаят прочиства жлезната система, неутрализира пикочната киселина и я изхвърля. Поради това той е лек против подагра,ревматизъм, артрит, чревна дисбактериоза, метаболитни проблеми.
Продавам чудотворната чаена гъба за 10 лв,заедно с част от фермента/чая в който е + 1 лв за нова пластмасова купа с капак/като на последната снимка/,които изпращам по Еконт, в  кашонче.Фермента се използва като мая заедно с гъбата за направа на нови напитки,не го изхвърляйте. Пролетна промоция- 2 бр на цената на една,само за 10 лв


(Покажи цялото описание)