Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
219

Аксесоари за кърмачки

  Галерия   Списък   
Защо САЩ налагат санкции срещу израелски военни
Защо САЩ налагат санкции срещу израелски военни
преди 58 минути
Политическите компромати скараха проф. Коларова и Асен Григоров
Политическите компромати скараха проф. Коларова и Асен Григоров
преди 3 минути
« Предишна 1 2 3 4
Текуща категория: Обяви за Аксесоари за кърмачки
Оценете обявите за “Аксесоари за кърмачки”
Оценка 4.8 от 15 гласа.

Периода на кърмене е много важен за правилното развитие и подхранване на бебенцето и за целта съществуват някои аксесоари, които ще улеснят и подобрят процеса. Това например са възглавници, ръчни или електрически помпи за кърма, сутиен за кърмачки и т.н. Какви специални продукти ще откриете в раздела на Bazar.bg и защо се нуждаете от тях? Как онлайн обявите на сайта ще Ви помогнат да откриете всичко необходимо на едно място?

Какви продукти за кърмачки ще намерите в сайта

Продуктовата гама в раздела е толкова разнообразна, че едва ли ще има жена, която да не намери нужните й аксесоари. Това са например:

  • възглавници;
  • електрически или ръчни помпи за кърма;
  • сутиен за кърмене и т.н.

Всичко изброено и още куп допълнителни принадлежности ще откриете на едно място само в онлайн обявите на Bazar.bg

Защо е важно да имаме нужните аксесоари при кърмене

Този период може да бъде много по-приятен и лесен, благодарение на различните днес принадлежности. Например, кърмачките могат да се възползват от специалните възглавници за по-лесното позициониране на бебето към гърдата. Без значение дали ръчна или електрическа, помпата спомага за източването на цяла кърма от гърдите, с което се предотвратява развитието на мастит.

Сутиенът за кърмене от своя страна осигурява на по-чувствителните гърди повече пространство за “дишане”. За да закупите изгодно, разгледайте онлайн обявите на Bazar.bg и ще се уверите в достъпността на цените.

Как Bazar.bg помага в избора на майките

Ползата от употребата на онлайн платформата ни за безплатни обяви и по-специално съответния раздел ще помогне на майките осигурявайки им на едно място всички необходими аксесоари за кърмачки. Това са например възглавници, ръчни или електрически помпи за кърма, сутиени и т.н. Уверете се дори още сега!

Интересни предложения: Ел помпа за кърма медела