Направете своята обява знаменитост!

Какво е VIP обява?
“VIP обява” е специална услуга на Bazar.BG - възможност за вас да направите обявата си по-забележима за потенциалните купувачи и да продадете стоката/услугата си по-бързо.

Как изглежда VIP обявата? Кои позиции заема?
VIP обявите се публикуват в списъка с обяви на всяка страница на 3-та и 4-та позиция, веднага след TOP обявите (ако има такива). Всички VIP обяви се подреждат по дата на публикуване или обновяване ( виж какво е "обновяване" по-надолу в текста). На 1-ва страница излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.
VIP обявите се отбелязват със знак VIP обява.

VIP обявите също така на ротационен принцип се показват в дясната част на сайта при търсене и преглед на обява, когато отговаря на зададения филтър за търсене. Това прави VIP обявите над 20 пъти по-ефективни от безплатните обяви и увеличава шансовете за успешна сделка.

VIP обявите публикувани или качени последните 3 дни се показват на ротационен принцип на 1-ва страница на bazar.bg.
Потребителите на сайта могат дa разгледат всички вип обяви отделени от обикновените обяви.

Как да направя обявата си „VIP обява”?
В меню "Моите обяви" всяка обява има опция Направи ВИП.
или ползвайте линка "Управление на обявата" в самата обява.

Каква е цената за публикуване на „VIP обява”?
Цената за публикуване на „VIP обява” е 2,40 лв. с вкл. ДДС, при ползване на обявените в сайта методи за плащане ( В брой /EasyPay/ ; ePay.bg ; Visa, MasterCard, Visa Electron ; С банков превод ; На банкомат ; PayPal.com ; Bitcoin).
При плащане с изпращането на SMS на телефон 1929 с текст кода на обявата започващ с BV........
цената е 4,80 лв. с вкл. ДДС.
Може да закупите VIP пакети с отстъпки над 50%. Как да закупя?

Какъв е срокът за публикуване на „VIP обява”?
Обявата става VIP за период от 0 дни. След изтичане на периода обявата продължава да е публикувана, но като безплатна обява. Всеки изпратен следващ SMS или натискане на линка "Направи VIP" удължава срока с нови 0 дни.

Какви действия могат да се извършват с VIP обявата?
Веднъж дневно можете да обновявате обявата си на 1-во място в списъка с обяви по дата, като ползвате бутона "Обнови" в меню Моите обяви. За всяка ваша ВИП обява допълнително получавате правото да обновите еднократно една безплатна обява за срока на активност на ВИП статуса (5 дни).

Може ли обявата да бъде едновременно VIP и TOP?
Не, не може. Трябва да изтечете едната промо опция и тогава ще можете да ползвате другата.

Заявяването и плащането на VIP обява НЕ гарантира публикуването на обявата в bazar.bg, ако тя не отговаря на правилата за публикуване.

При промотирате на обявата чрез SMS цената е двойно по-висока, защото 50% от сумата се получава от телефонните оператори.