Направете своята обява знаменитост!

Какво е VIP обява?
“VIP обява” е специална услуга на Bazar.BG - възможност за вас да направите обявата си по-забележима за потенциалните купувачи и да продадете стоката/услугата си по-бързо.

Как изглежда VIP обявата? Кои позиции заема?
VIP обявите се публикуват в списъка с обяви на всяка страница на 3-та и 4-та позиция, веднага след TOP обявите (ако има такива). Всички VIP обяви се подреждат по дата на публикуване или обновяване ( виж какво е "обновяване" по-надолу в текста). На 1-ва страница излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.
VIP обявите се отбелязват със знак VIP обява.

VIP обявите също така на ротационен принцип се показват в дясната част на сайта при търсене и преглед на обява, когато отговаря на зададения филтър за търсене. Това прави VIP обявите над 20 пъти по-ефективни от безплатните обяви и увеличава шансовете за успешна сделка.

VIP обявите публикувани или качени последните 3 дни се показват на ротационен принцип на 1-ва страница на bazar.bg.
Потребителите на сайта могат дa разгледат всички вип обяви отделени от обикновените обяви.

Как да направя обявата си „VIP обява”?
В меню "Моите обяви" всяка обява има опция Направи ВИП.
или ползвайте линка "Управление на обявата" в самата обява.

Каква е цената за публикуване на „VIP обява”?
Цената за публикуване на „VIP обява” е 2,40 лв. с вкл. ДДС, при ползване на обявените в сайта методи за плащане ( В брой /EasyPay/ ; ePay.bg ; Visa, MasterCard, Visa Electron ; С банков превод ; На банкомат ; PayPal.com ; Bitcoin).
При плащане с изпращането на SMS на телефон 1929 с текст кода на обявата започващ с BV........
цената е 4,80 лв. с вкл. ДДС.
Може да закупите VIP пакети с отстъпки над 50%. Как да закупя?

Какъв е срокът за публикуване на „VIP обява”?
Обявата става VIP за период от 5 дни. След изтичане на периода обявата продължава да е публикувана, но като безплатна обява. Всеки изпратен следващ SMS или натискане на линка "Направи VIP" удължава срока с нови 5 дни.

Какви действия могат да се извършват с VIP обявата?
Веднъж дневно можете да обновявате обявата си на 1-во място в списъка с обяви по дата, като ползвате бутона "Обнови" в меню Моите обяви Всяка VIP обява ви осигурява допълнително по 1 обновяване на ден за безплатните ви обяви.

Може ли обявата да бъде едновременно VIP и TOP?
Не, не може. Трябва да изтечете едната промо опция и тогава ще можете да ползвате другата.

Изпращането на SMS за VIP обява НЕ гарантира публикуването на обявата в Базар.бг, ако тя не отговаря на правилата за публикуване.

При промотирате на обявата чрез SMS цената е двойно по-висока, защото 50% от сумата се получава от телефонните оператори.