Сигнални лед светлини

гр. Пирдоп, София област Публикувана/обновена на 30 октомври в 16:30 ч.
Състояние
Ново
Тип мпс
Автомобили и джипове
Aксесоар
LED крушки и светлини

Сигнални светло сини лед светлини всяка една с 22 лед диода и в комплекта са два броя сигнални светлини. Имат контролер, чрез който се променят двата режима на работа. Водоащитени са и могат да се монтират навсякъде. Цена 20лв.

Също така има и в жълт цвят и в комплекта са включени 4 броя сигнални светли и контролер с три режима на работа. Първият режим първо премигва едната двойка два пъти после другата двойка, Втория режим премигва едната двойка веднъж после другата и третия режим на работа четирите премигват заедно и по-бързо. На контролера има три копчета за смяна на режима и едно за включване/изключване. Цената им е 30лв.

Сигнални лед светлини 6 броя, като 3 светят в жълто и 3 в студено бяло. Има модел при който и 6 броя светят в жълто. Имат контролер, чрез който се включват и се променят трите режима на работа. Първият режим на работа - премигват бързо 5 пъти жълтите след това 5 пъти белите. Втория режим на работа - премигва 1 път жълтата и след това 1 път бялата и това се повтаря. Третия режим на работа - премигват заедно жълтите и белите светлини в синхрон. Има възможност да се използват, като дневни светлини- белите и жълтите като мигачи. Монтажа им е много лесен, като всяка една светлина има монтажна планка на нея. Могат да се монтират както на бронята така и зад решетките на автомобила и са напълно водозащитени. Комплекта включва: 6бр светлини, контролер, свързващи букси, монтажни елементи и допълнителни кабели с букси за по-отдалечените места на монтаж. Снимка 6, 7, 8 и 9. Цена 32лв за комплект. Има същия модел с 4 броя, като 2 светят в жълто и 2 в бяло. Цена 27лв.

Сигнални светлини в жълт цвят. Разполагат с 4 мощни лед диода разположени зад двойно рефлекторно стъкло, като по този начин се увеличава силата и яркостта на светлината. Монтират се на предното стъкло или на таблото посредством вакумни лепенки, лесно се слагат и свалят. Захранва се посредством накрайник включващ се в запалката на кабела има ключ включване/изключване а на самото устройство има ключ за промяна на един от трите режима на работа (различно премигване на диодите). Снимка10. Цена 20лв.

Сигнални лед светлини 12 броя, като има 4 основи на всяка една има 3 сигнални светлини с по 3 лед диода светещи в жълт цвят. Имат контролер, чрез който
се включват и се променят трите режима на работа. Монтажа им е много лесен, като
всяка една основа има монтажна планка на нея. Могат да се монтират
както на бронята така и зад решетките на автомобила и са напълно
водозащитени. Комплекта включва: 4бр основи, контролер, свързващи
букси, монтажни елементи и допълнителни кабели с букси за
по-отдалечените места на монтаж. Снимки 11 и 12. Цена 42лв.

Сигнални лед светлини, снимка 2
Сигнални лед светлини, снимка 3
Сигнални лед светлини, снимка 4
Сигнални лед светлини, снимка 5
Сигнални лед светлини, снимка 6
Сигнални лед светлини, снимка 7
Сигнални лед светлини, снимка 8
Сигнални лед светлини, снимка 9
Сигнални лед светлини, снимка 10
Сигнални лед светлини, снимка 11
Сигнални лед светлини, снимка 12
Преглеждания: 910
Обяви на потребителя Магдалена Иванова Виж всички 77 обяви
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 20 лв
1368 рейтинг
Магдалена Иванова
В Bazar.BG от 12 ноември 2012
77 обяви на потребителя