Запер на Хулда Кларк

гр. София Публикувана/обновена на 14 октомври в 11:22 ч.
Състояние
Ново
Доставка
За сметка на купувача

Иновативни продукти характеризиращи се с качество, дизайн и удобства без конкуренция от европейският производител "Nora research".

Електронният апарат (запер) “Tangra Mini” (Тангра Мини) е предназначен за извършване на активна биорезонансна терапия (АБТ) върху човешкия организъм, основаваща се на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма чрез които се въздейства на вредните патогенни (вируси и бактерии) и паразити в човешкия организъм, както и изчистването му от токсини. Биорезонансната терапия е известна с това, че въздейства върху много широк кръг заболявания без да се приемат медикаменти. Изработен е точно съгласно оригиналната схема на Запер (Зепер, Zapper) публикувана от д-р Хулда Кларк в нейната книга “Лечение на всички болести”, като в този смисъл може да бъде наречен “Запера на Хулда Кларк”.

Предназначен е за хора желаещи да практикуват универсалната антипаразитна терапия описана от д-р Кларк с описания от нея Запер. Апарата притежава високи технически параметри съчетани с максимално улеснено използване и подробна инструкция за експлоатация, което позволява да бъде използван от всякакви медицински специалисти в тяхната практика, а също така и за самостоятелна ежедневна употреба.

Базиран е на трудовете на доктор Хулда Кларк - "Лечение на всички болести". Апарата е произведен и проектиран изцяло в Европейския съюз. Нов, без аналог на българския пазар. Повече подробности за апарата може да намерите на нашата интернет страница: www.noraresearch.com

Гаранционен срок: 12 месеца

Продукта може да бъде закупен и от интернет магазнина на страницата www.noraresearch.com.

Доставка с куриер до всяка точка на страната.

За повече подробности: www.noraresearch.com

тел: 0899/565-490

Запер на Хулда Кларк, снимка 2
Запер на Хулда Кларк, снимка 3
Запер на Хулда Кларк, снимка 4
Преглеждания: 1 636
Обяви на потребителя Nora research Виж всички 9 обяви
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 85 лв
2 рейтинг
Nora research
В Bazar.BG от 02 юни 2014
9 обяви на потребителя