Доставка с Еконт

0701 Уред против насекоми и гризачи Pest Reject → Обява 17464080

0701 Уред против насекоми и гризачи Pest Reject
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 30 април в 10:02 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
* Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката



* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя



Tова революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома ви и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарки, плъхове и паяци. Тези импулси ще накарат насекомите да се чувстват толкова ужасно, че ще напуснат дома ви завинаги!

Има и още нещо! Pest Reject (Пест Риджект) притежава и ултразвукова технология, която премахва мухите и комарите. Pest Reject е най-добрият начин да се отървете от плъхове, хлебарки, мишки, паяци, търтеи, мухи, комари и всякакви насекоми.

Просто трябва да включите устройството Pest Reject (Пест Риджект) в контакта и това е всичко. Позволете на Pest Reject да защити къщата ви, цялия апартамент или промишлена сграда до 200 м2. Толкова е лесно! Pest Reject е едно от най-ефективните устройства, предлагани на пазара, което ви предпазват от всички видове насекоми. Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и семесйтвото ви. Не е необходима подмяна. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.Pest Reject (Пест Риджект) е решението, което винаги сте търсели. С него защитавате до 200 м2 площ.Начин на употреба: Поставя се в произволен контакт от ел мрежа на помещението, където ще се използва. След поставянето му, натиснете бутона, за да бъде задействан ултразковуковия сигнал срещу насекоми .Пълен ефект срещу пълзящите насекоми и гризачи настъпва след около 2 седмици, за летящите насекоми след около 4 часа. За целта уреда, трябва да работи в 24 - часов непрекъснат режим. За да бъде уреда напълно ефективен срещу летящите насекоми не трябва да има препятствия или прегради около него, както и да бъде включен в контакт на поне 1м от земята.



Преглеждания: 729
Оценка 4.6 от 103 гласа.
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
9 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:25 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!