Добавка против горене на маслото на двигателя / PRO-TEC 2111 / 375ML

гр. Перник, Твърди ливади Публикувана/обновена на 23 септември в 21:28 ч.
Състояние
Ново
Тип мпс
Автомобили и джипове
Aксесоар
Други
Добавка за бензинови и дизелови двигатели против пушене / PRO-TEC 2111 / 375ML

Свойства на продукта:
Иновационен продукт, който ефективно предотвратява формирането на дим и сажди във всички бензинови, дизелови и газови двигатели. Идеален за превозни средства с високо потребление на масло.
Продуктът гарантира оптимално смазване на всички движещи се части. Високия вискозитет на продукта, предотвратява достигането на масло в горивната камера. Това е чист и мощен продукт осигуряващ достигането на най-ниското ниво на дим и сажди отделяни при горивния процес.

Област на приложение:
Подходящ за всички бензинови и дизелови двигатели. Налива се в прясно масло след всяка смяна на маслото. Препоръчва се преди използване почистване на горивната с-ма с System Cleaner. Продуктът се смесва с всички конвенционални масла. 300 мл достатъчно за 4-5 литра масло

Внимание: Съхранявайте далеч от обсега на деца. При поглъщане незабавно потърсете лекарска помощ и да се покаже опаковката.

Време за реакция: По време на шофиране.

Предимства: По-малко износване, по-дълъг живот на компонентите, изключително много редуцира дима. Поддържа стабилен вискозитет на маслото на двигателя и пречи на окисляването на маслото.
Преглеждания: 255
Обяви на потребителя PROXXON Виж всички 1141 обяви
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 18 лв
521 рейтинг
PROXXON
В Bazar.BG от 25 май 2015
1141 обяви на потребителя