Ацерола - 300 капсули → Обява 19072693

Ацерола - 300 капсули
гр. Монтана, Идеален център Наблюдавай

Публикувана/обновена на 23 октомври в 12:30 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Витамини и минерали
Ацерола - 300 капсули
Защитете организма си с екстракт от ацерола – плодът с най-високо съдържание на витамин С!
Опаковка за 300 дни
Код: 30472
Състав: Всяка капсула съдържа 400 mg ацерола на прах и 100 mg витамин С.
Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: Срив на имунната система, настинки и грип, тежки физически и психически натоварвания, бедно на витамини хранене, алергии, при вирусни и бактериални инфекции.
Действие: Ацеролата е плодът с най-висока концентрация на естествен витамин С, което го прави най-лесно усвояемия за човешкия организъм. Тя съдържа два пъти повече магнезий, калий и витамин В5 в сравнение с портокала.
Също така съдържа витамин А, рибофлавин и витамин В3. Поради този богат състав и допълнително добавеният витамин С, капсулите с ацерола имат мощно антиоксидантно действие и предпазват организма от свободните радикали. Освен това подпомагат организма при засилване на имунната система, зарастване на рани и фрактури, подсилване на кръвоносните съдове.
Допълнително действие: Витамин С е необходим за здрави зъби, венци, кости. Подпомага абсорбцията на желязото. Необходим е за синтеза на колаген. Предотвратява превръщането на нитратите (от смог, цигарен дим, зеленчуци, бекон и др.) в канцерогени (вещества, причиняващи ракови заболявания). Подпомага за намаляването на холестерола и за предотвратяването на атеросклерозата
Начин на употреба: 1 капсула дневно се приема с вода. Препоръчително е сутрин. По необходимост дозата може да се увеличи до 2-3 капсули дневно.

Знаете ли, че…
Ацеролата е малко дърво или храст, което ражда малки червени плодове. Прилича на европейската череша. Расте в Южна Америка, Бразилия, Ямайка.
За сравнение – портокалите дават от 500 до 4000 ppm витамин С или
аскорбинова киселина, докато в тестове с ацерола тя е от порядъка
16,000 до 172,000 ppm. Ацеролата може да съдържа до 4,5% витамин С, в сравнение с 0,05% в обелен портокал. Съдържанието на витамин С в ацеролата варира в зависимост от зрелостта на плода, сезона, климата и местността. Когато плодът започне да узрява се губи голямо количество витамин С, затова ацеролата, която се използва в капсулите, се бере, докато плодът е зелен. Витамин С не се синтезира в организма. Дневните нужди нарастват многократно, ако тялото е подложено на травми, инфекции, тежки физически и психически натоварвания, цигарен дим или горещ климат.
Преглеждания: 1 000
Моля, следете за наличието/липсата на документ удостоверяващ вписването в регистрите съобразно Закона за храните към всяка обява!
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
89,90 лв
1819 рейтинг
Kaprizna
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 19:01 ч.
559 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!