МАЛИНОВО ВИНО реколта 2018

гр. Хасково, Център Публикувана/обновена вчера в 08:55 ч.
Доставка
За сметка на продавача
Младо малиново вино - Реколта 2018.
Фермерски продукт, произведен изцяло от малини от сорта Български рубин. Свежо, изключително ароматно и пивко.
Алкохолно съдържание: 12.5 об. %.
Приятен полусладък вкус.
НЕ СЕ ДОБАВЯТ захар и спирт, използва се изцяло остатъчната сладост на плода.
БЕЗ изкуствени ароматизанти, овкусители и оцветители. Богато е на антиоксиданти и витамин Ц. Виното е стабилизирано само чрез студ. Не се използват никакви консерванти и химични стабилизатори.
Бутилираме в нови РЕТ опаковки, предназначени специално за съхранение на вино с вместимост от 1, 2, 3 и 5 литра.
Безплатна доставка при поръчка над 10 литра.

Малко повече информация относно производствения процес:
започваме с внимателно подбиране на оптимален момент за беритба на плодовете при достатъчно високо съдържание на фруктоза и понижено водно съдържание, за да се съсредоточат максимално естествените плодови аромати и цвят. За винифициране се използват вече презрелите плодове, в които естественият процент влага е понижен, а вкусово-ароматните характеристики са максимално наситени.
Суровините за производство на виното се осигуряват от собствени овощни насаждения в района Харманли. Това позволява максимален контрол и селекция на качеството на плодовете. За производство на вино НЕ се допускат плодове с влошено вкусово състояние, или загнили и развалени такива с цел максимално високо органолептично качество на получения плодов сок и защита от бактериални или плесенни замърсявания на продукцията.
Преди пристъпване към същинския ферментационен процес и превръщането на плодовия сок във вино, плодовата каша се подлага на прецизно подбран температурен режим на охлаждане, целта на който е максимално извличане и съхраняване на фините плодови нотки. Същевременно част от плодовата захар (фруктоза) се превръща в поливалентни алкохоли, които придават сладкия вкус на бъдещото вино.
Това прави виното изключително подходящо за консумация от хора, избягващи приема на захар, както с диетични цели, така и с други здравословни цели.
В последствие, за да се превърне плодовият сок във вино, той се подлага на контролирана ферментация със специална
селекция дрожди, които превръщат остатъка от плодовата сладост в алкохол.
Младото вино НЕ се избистря и стабилизира чрез химически реагенти и стабилизатори.
По стара занаятчийска технология, бистротата му се постига само чрез студ и търпеливо изчакване.
Във виното НЕ се добавят никакви консерванти. Негов естествен антиоксидант се явява високото съдържание на натурален витамин Ц.
Вината са с тествано висока концентрация на ресвератрол, антоциани и други антиоксиданти, изключително полезни в борбата със свободните радикали и преждевременното стареене.
Преглеждания: 11 348
Обяви на потребителя Даниела Димитрова Виж всички 5 обяви
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 5,90 лв
Покажи телефон08XX XXX XXX (покажи)
Даниела Димитрова
В Bazar.BG от 06 септември 2013
5 обяви на потребителя