КОФЕИН на прах (99,7% ТОП КАЧЕСТВО) Отслабване/Стимулант/Антицелулитен

гр. Пловдив, Тракия Публикувана/обновена на 19 май в 00:49 ч.
Доставка
Лично предаване; За сметка на купувача
ЦЕНИ и РАЗФАСОВКИ:


50гр. - 5лв. (100лв/кг)

250гр. - 20лв. (80лв/кг)

500гр - 35лв (70лв/кг)

1кг. - 60 лв.

10кг. - 550лв. (55лв/кг)

25кг. - 1250лв. (50лв/кг)ВНИМАНИЕ!!! ПРОДУКТА НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ХОРА СЪС СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ, КАКТО И ЗА БРЕМЕННИ ИЛИ КЪРМЕЩИ ЖЕНИ!!!Съставки: (INCI):

Кофеин/Caffeine 99,7%

Фармацевтично КАЧЕСТВО

от "ALFA AESAR" ГЕРМАНИЯ със СЕРТИФИКАТ ЗА АНАЛИЗ!

Ph Eur, BP ,USP

Външен вид: Бял прах

Мирис: Характерен

Вкус: Горчив

Разтворимост: Водоразтворим

Качество: Фармакопейно чистОсновното приложение на КОФЕИНА е за влагане в Анти-целулитни кремове, кремове против бръчки, но най-вече като средство за отслабване/фетбърнър, тъй като стимулира термогенезата на тялото и забързва обмяната на веществата в организма. Спортистите го използват като предтренировачно средство, тъй като повишава силата, издръжливостта и фокуса/концентрацията.ДОЗИРОВКА:

Стандартната еднократна доза е 200-300мг. Един/Два пъти на ден.

Взимането на повече от 1гр. на ден може да е

ОПАСНО ЗА ЖИВOТА!!!

Имайте в предвид, че всеки организъм е различен и има различно изграден толеранс към веществото. Започнете с малка доза и бавно и постепенно покачвайте дозата докато не изпитате неприятни странични ефекти, след което се върнете на предходната доза и я поддържайте, докато пак не развиете толеранс, след което покачетв дозата, пак по същата схема.Как действа?Кофеинът е директен стимулатор на централната нервна система. Известен е най-вече със способността си временно да подтиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание. Когато навлезе в кръвта през храносмилателната система, той минава през черния дроб, където се метаболизира до три основни метаболита: параксантин (до 84% от погълнатото количество), теобромин (до 12%) и теофилин (до 4%).Физиологични свойства на кофеиновите деривати:-Параксантин - стимулира липолизата, процес на разграждане на складираните в мастните клетки мазнини до мастни киселини и глицерол, които постъпват в кръвния поток;-Теобромин - увеличава обема на кръвоносните съдове и обема на отделяната урина, т.е. действа и като диуретик;-Теофилин - релаксира гладките мускули на бронхите в белия дроб и така дишането става с една идея по-лесно.Сумарен ефект на кофеиновия прием:Общи доказани полезни ефекти:-Стимулира производството на епинефрин (адреналин);-Увеличава нивата на свободна енергия;-Премахва ефекта на сънливостта и увеличава бдителността, но без да замества съня;-Подобрява спортните постижения вследствие подтискане чувството на умора;-Подобрява дишането и освобождава дихателните пътища (при астма, бронхити, симптоми на настинки и грип);-Стимулира загубата на тегло, по-точно стимулира изгарянето на мазнини и отделянето на вода;-Увеличава ефекта на болкоуспокояващите;-Увеличава скоростта и обема на метаболизма (в частта на катаболизма преди всичко).Доказани полезни ефекти при стрес:-Увеличава способностите на хора в стресови ситуации да се справят с негативните дразнения;-Подобрява времето за реакция в ситуации на продължителна липса на сън;-Подобрява способностите за заучаване в стресова среда;-Подобрява запаметяването на информация в стресова среда.Ефектите в състояние на стрес са тествани при употребата на кофеин от спортисти по време на маратони и в наблюдавани обучения на американската армия, в частност корпуса на "тюлените".
КОФЕИН на прах (99,7% ТОП КАЧЕСТВО) Отслабване/Стимулант/Антицелулитен, снимка 2
КОФЕИН на прах (99,7% ТОП КАЧЕСТВО) Отслабване/Стимулант/Антицелулитен, снимка 3
КОФЕИН на прах (99,7% ТОП КАЧЕСТВО) Отслабване/Стимулант/Антицелулитен, снимка 4
Преглеждания: 420
Още обяви в Bazar.BG