Tupperware универсална микрофибърна кърпа

гр. София Публикувана/обновена на 05 декември в 15:54 ч.
Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; За сметка на купувача
Универсална кърпа - жълто и тюркоазено - 15 лв за брой


Изделията от микрофибър на Таперуер са с много висок клас качество. Една от причините за това е, че всяка от съставните нишки на плата е разделена 32 пъти. Това означава, че всяка нишка е въоръжена с 32 капана за прах, влага и нечистотии. Още по-удивителното е, че разделението на нишките достига 75 % в дълбочина, което предполага по-широко пространство за улавяване на по-голямо количество мръсотия.

Съотношението на полиестер и полиамид в микрофибърните изделия на Tupperware е приблизително 80 % полиестер към 20% полиамид, като структурата на плата на всяко изделие е различна, съобразена с основната му функция.

Полиестерът поема и мазнини и отлага повторното им наслагване. Освен това е силно резистентен към химикали.
За разлика от него, полиамидът задържа течности. По-силно застъпеното присъствие на полиамид в състава на микрофибърната материя гарантира високо ефективно почистване. Полиамидът абсорбира мазнините и задържа вода. Осигурява идеално почистване на стъклени повърхности единствено с помощта на вода.

С кърпите може да почиствате прозорци, огледала, мивки, плочки, подове, дръжки, кранове, витрини, плотове, дървени, кожени, пластмасови, метални и други повърхности без да използвате вредни препарати, допълнителни ръкавици, маски… Така ще избегнете абсорбирането през кожата и натрупването в организма на вредни химически вещества. Ще си спестите болките в очите, кожните раздразнения, главоболието…
Единственото условие е ДА НЕ СЛАГАТЕ ОМЕКОТИТЕЛ

Tupperware универсална микрофибърна кърпа, снимка 2
Преглеждания: 169
Обяви на потребителя Kimi Виж всички 264 обяви
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 15 лв
971 рейтинг
Kimi
е онлайн
В Bazar.BG от 14 януари 2014
264 обяви на потребителя