ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Електронни цигари и наргилета -> Електронни цигари в гр. София.
Електронно наргиле LITE 40 + течност! Електронна цигара Вейп , снимка 1
Обявата не е активна!

Електронно наргиле LITE 40 + течност! Електронна цигара Вейп , 28 лв

Състояние
Ново
Доставка
За сметка на купувача

Супер оферта!!! Eлектронни наргилета LITE 40 на JomoTech + подарък течност по избор! Възможност за избиране на цвят. Регулатор на въздушния поток! Кабел за зареждане USB/Micro 5 pin в комплекта. Удобен и красив дизайн на продукта! Тел.:0988304113

Вие избирате дали комплекта да бъде проверен от нас, или да бъде пратен както е опакован от производителя! Проверка се прави, освен ако купувача не я е отказал. При проверен от нас комплект, той също ще бъде запечатан, а в картомайзера няма да е сипвана течност! С наргилето няма да е пушено! Евентуални пропуски и дефекти от страна на производителя ще бъдат отстранени! И в двата варианта на поръчка след разопаковане, наргилетата и всички части от комплекта, нямат гаранция и не могат да се връщат!

Ако не сте ползвали до момента:
Единственото което трябва да направите за да ползвате наргилето, е да активирате батерията, и да го заредите с течност! Преди всичко наргилето трябва да се напълни с течност. Следвайте картинките от опаковката, като при първо пълнене капнете малко от течността при реотана. При първо пълнене памукът при реотана трябва да се напои, за да избегнете вкус на изгоряло при пушене! След пълнене завийте добре отделните части, и погледнете дали няма подгънати уплътнения, за да няма нежелани течове!
Първо завийте и стегнете изпарителната глава /реотана/ в основата на картомайзера, и след това завийте картомайзера на тялото (мод-а)! Неспазването на тази последователност, може да е причина за нежелан теч към въздушния регулатор!
Преди завиване кръглите, силиконови уплътнители трябва да са в металните части,а не по ръба на стъкления резервоар! Продавамe отделно и течности!
Наргилето е със заредена батерия, но може да се активира/деактивира! За активиране натиснете копчето пет пъти /бързо/, докато синята светлинна индикация на батерията не светне при натискане. После с всяко натискане /при дърпане и не само/ индикацията светва и се включва реотанът. По същия начин батерията може да се деактивира/изключва.

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма Еконт. Всеки клиент получава отстъпка от цената за доставка, и опция преглед преди да плати!

Продават се всички части от комплекта и по отделно на цена:
- изпарителна глава (реотан) - 3лв.
- картомайзер с изпарителна глава - 10лв.
- батерия - 15лв.

Параметри:
- Алуминиев и цинков корпус
- Височина – 137мм.
- Широчина – 38мм.
- Тежест – 212 грама
- Максимална изходяща мощност – от 10 до 40
W
- Напрежение – 4.2V-5.0V
- Съпротивление – 0.3-1.0ohm
- Батерия – 2200mah
- Цветове – черен, сребрист, син, червен и златистомеден.

Съдържание:
1x Lite 40 батерия
1 x 0.5ohm картомайзер
1 x USB/
5 pin кабел за зареждане на батерията
1 x Указание за утотреба
1 x Кутия
1 х Течност по избор

Забранено за лица под 18 години!


Преглеждания: 19 214
Още обяви в Bazar.BG