Продавам домашен био ябълков оцет и балсамико
Продавам домашен органичен био ябълков оцет изработен от
непръскани екологично чисти ябълки от малка собствена ябълкова градина по
традиционен метод в стъклени бутилки от 0,250 мл по 1,75 лв бутилка и в бутилки
0,500 мл по 3,50 лв. за бутилка.Възможно е и продажба в пластмасови бутилки по
1 л по 7.00 лв.за бутилка, а също така и в пластмасови бутилки от 2.5 л.- 16 лв.
за бутилка. Билковият ябълков оцет може да е
с:мащерка,розмарин,джоджен,естрагон,целина,магданоз,копър,босилек и др.
Цената е 8 лв. за литър.Има и балсамов ябълков оцет. Цената
е 10 лв.за литър. Оцетът е направен чрез естествен процес на ферментация, който
е много дълъг и много по-трудоемък от съвременните методи.Всичко се добива
ръчно без допир до метал за да не се промени химичния състав на оцета.Изтисква
се на ръка през тензух изцяло механично.Бавният процес на ферментация
произвежда плътен и богат на хранителни вещества оцет. Вкусът и ароматът, които
характеризират бавно направеният оцет, не могат да бъдат намерени в масово
разпространеният оцет. Той се използва при лечение на редица заболявания и е
буквално жив.Отличава се със светъл жълто-кафяв цвят нефилтриран и
непастьоризиран .
Ето и малко информация за хора които търсят здравословното и
правилно хранене: Ябълковия оцет е необходим за нормализиране на
храносмилателните процеси в организма.Той се смята за най-богатия източник на
много важни микроелементи като: Калий,калций,натрий,желязо,магнезий и
др.Ябълковия оцет убива всички болестотворни микроби в стомашно-чревния
тракт.Освен това той съдържа редица полезни минерали,както и витамините: В и Е
и пектин.Тези компоненти влияят благотворно на човешкия организъм,очистват го
от шлаки и го предпазват от вредното въздействие на околната среда. .
Ябълковият оцет може да унищожи вредните бактерии в храносмилателния тракт.
Препоръчва се като тонизиращо храносмилането средство и да се консумира по
време на хранене.
Ябълков оцет помага при :
* Борба се с инфекциите
* Регулиране на кръвното налягане
* Обезболяване при артрит
* Насърчаване на храносмилането
* Подобряване на метаболизма
* Освобождаване на хроничната умора
* Пречистване на вашите клетки
* Облекчаване на главоболието
* При ужилвания и ухапвания от насекоми
* При запек
* Контролиране на кръвното налягане
*При мускулни крампи
* Помощ за промиване на жлъчния мехур
* Контрол на теглото
* Борба с остеопорозата
* Поддържане на кожата
* Облекчаване на болки в гърлото, ларингит
* Слънчево изгаряне
* За предотвратяване на пърхот, оплешивяване и сърбеж.
Как да го приемате
Независимо от полезните си качества, ябълковия оцет е
киселина и не бива да се консумира в неразреден вид или в голямо количество.
Най-естественият (и вкусен) начин за консумирането му е като подправка на
салати, супи, риба, сосове или с други думи като здравословна алтернатива на
използвания в домакинството винен оцет. Ако искате да пречистите организма си
или да отслабнете, приемайте ябълковия оцет, заедно с мед ( по една супена
лъжица), но задължително разтворени в чаша хладка вода. Единственото условие е
да не страдате от язва или гастрит. След това не забравяйте да изплакнете
водата си с уста, тъй като ябълковия оцет, като всяка друга киселина, уврежда
емайла на зъбите.
�ете страницата отново.
DXTBh4c4hUo/Y+A8Qt0mRjH2mpFRzy1eRfYwXcvqhb0zJwHtFV9ObRTfREq7hQdqzdjzG0Eww29Ld9wtHS3ziPR+PfN+i3OiT/r3NAyWPYS6h6squvYXax0fwfwnSYyK/Mjnn570fKQb/5mg5clM9tAiGqJPaYuZeG5sXWNbBXIhvjh7wgvWaPb5UdDLh8sxf043IxIgzp/Prlq4ttTvMfjLHKZ5/m295XU0+bhD2ElOleMCYwDBEATV+Q9QdkINU/7UwEIwIJOxBfkW