Ancel Original автомобилна диагностика Tool OBD2 Automotive Scanner

Състояние
Ново
Тип мпс
Автомобили и джипове
Aксесоар
Кодочетци
МОЩНА СЪВМЕСТИМОСТ: Подкрепа на протоколи OBDII / EOBD / JOBD, Работи по MOST 1996 базирани в САЩ, 2000 базирани в ЕС и азиатски автомобили и по-нови OBD II & CAN домашни или вносни автомобили. Поддържа английски, немски, френски, испански, италиански, руски и португалски език. "PLUG AND PLAY": Не изисква батерия или зарядно устройство. Просто трябва да свържете диагностичния кабел в гнездото DLC на автомобила. Launch CR3001 може да се захранва и използва.
OBD2 FULL FUNCTION:, I / M: Тест за готовност за готовност, Преглед на датата на замразяване на кадъра, LIVE DATA: Преглед и графичен поток на данни, O2 сензор, Evap тест на системата, тест на монитора ON-Board, DTC, извикване на кода за DTC, изключване на MIL (индикатор за неизправност).
ВКЛЮЧВАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ: Бързо прочетете и изтрийте запаметените кодове, свързани с емисиите, предстоящите кодове и дефинициите на кодовете. Изключва MIL (проверка на светлината на двигателя), помага при нулиране на монитора, преди да го вземете за Smog, плюс това ви казва какво се случва преди привеждане на колата в ремонт, което ви спестява пътуванията до вашия механик.
CLASSIC & PORTABLE DESIGN: построен с голям LCD дисплей (160 * 128 dpi), оборудван с кабел от 2,5 фута и изработен от много гъст гъвкав изолатор. Има 4 бутона на CR3001. Бутоните "Нагоре" и "Надолу" за превъртане на менюто, бутоните "OK" и "Изход" позволяват въвеждането на менюто и навигацията обратно.

ОБД означава бордова диагностика. OBD-II (OBD 2) е най-новият индустриален стандарт, който беше въведен в моделите за превозни средства от 1996 г. Той осигурява мониторинг на почти всички механизми за управление на двигателя, както и някои други части на автомобила (шаси, корпус и др.). Най-полезната част от СБД за повечето водачи е възможността да се чете информация от автомобила. Можете да четете кодовете за неприятности и дори да наблюдавате статистически данни в реално време, като RPM, скорост на автомобила и т.н. Има различни устройства на пазара, вариращи от основни скенери за кодове до напреднали дисплеи, които изчисляват MPG, докато шофирате.ANCEL AD410 е чудесен ъпгрейд от основните четци на автомобилни кодове, чете и изтрива кодове при включване на светлините на двигателя. Показва данни на живо в реално време, съобщени от ECU, температура на двигателя, показания на сензора на O2 и т.н. Дори и начинаещ може да използва този уред, за да разберете какъв е проблемът, като спестите скъпи пътувания до механика.

10 режима на тестване
Какви автомобили работи този скенер OBD2?
Този скенер OBD2 работи на повечето 1996 базирани в САЩ, 2000 базирани в ЕС и азиатски автомобили с протокол OBD2.
Каква е яркостта на този инструмент за сканиране?
Сред специалните характеристики на този автомобилен четец на кодове, двупосочен специален тест се откроява. Проверете вашите EVAP, O2 сензори и бордови монитори, които ви разясняват дали монтажът на системата на вашето превозно средство е направен правилно от производителя.
Creader 3001 поддържа 10 режима на диагностика OBDII:
Режим $ 01 Поискайте данни за диагностика на двигателя.
Режим $ 02 - Заявка за замразяване на информация за рамката.
Режим $ 03 - Поискайте кодове за диагностика, свързани с емисиите.
Режим $ 04-Изчистване / нулиране на диагностичната информация за диагностиката на емисиите.
Режим $ 05 - Поискайте резултатите от теста за мониторинг на кислородните сензори
Режим $ 06 - Искане на резултатите от теста за мониторинг на борда за конкретни наблюдавани системи.
Режим $ 07 - Заявете проблемни кодове за диагностика, свързани с емисиите, установени по време на текущия или последния завършен курс
Режим $ 08 - Искане за контрол на бордовата система, теста или компонента.
Режим $ 09 - Поискайте информация за превозното средство.
Режим $ 0A - Поискайте диагностични кодове за диагностика, свързани с емисиите, с постоянен статус след ясна / нулирана диагностична информационна услуга, свързана с емиси

Без значение, че сте на път, или в гаража или на пътуването, този малък ръчен инструмент придружава с вас. Просто и супер лесен за използване. ви спестява пътуванията до вашия механик, ви позволява да решите дали това е нещо, което можете да коригирате или имате нужда от по-напреднала помощ. Спестете пари и време.
Ancel Original автомобилна диагностика Tool OBD2 Automotive Scanner, снимка 2
Преглеждания: 247
Още обяви в Bazar.BG