Доставка с Еконт

PURE by Guido Maria Kretschmer Мъжки парфюм (Код: 30540) → Обява 24255053

PURE by Guido Maria Kretschmer Мъжки парфюм (Код: 30540)
гр. Пловдив, Христо Смирненски Наблюдавай

Публикувана/обновена на 14 февруари в 08:12 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Парфюм EDP
Мъжки парфюм LR PURE by Guido Maria Kretschmer 50 мл

Това е аромат, който ви вдъхновява просто да бъдете себе си. Мъжествен аромат от карамфил, гваяково дърво и кедрово дърво, който ви придружава по всяко време.


Ароматно семейство

дървесен – пикантен – харизматичен

Върхова нотка

Анджелика, шафран, розов оксид

Сърцева нотка

Карамфил, гваяково дърво, кедрово дърво

Базова нотка

Сандалово дърво, сух амбър, мускус


Този продукт може да бъде тестван напълно безплатно в нашия офис в Пловдив. Свържете се с нас по телефона или чрез лично съобщение и запазете ден и час.

Ароматът на звездите

Бъдете истински! Бъдете естествен! Просто бъдете себе си – това е посланието на Гуидо Мария Кречмер. Чаровният дизайнер е пример за това и той винаги въодушевява хората с позитивната си енергия и жизнерадостност. Ето защо Гуидо създаде изключителен аромат, с който да се чувствате добре и който във всеки момент от деня да ви придружава и вдъхновява просто да бъдете себе си.

Описание на аромата

PURE by Guido Maria Kretschmer за мъже е харизматичен във върховата нотка, многостранен в сърцевата и пикантен в базовата. Това е аромат, който ви вдъхновява просто да бъдете себе си. Мъжествен аромат от карамфил, гваяково дърво и кедрово дърво, който ви придружава по всяко време.

Дизайн на аромата

„С удоволствие съм този, който съм“. Да цениш себе си, да си във вътрешен мир и да се наслаждаваш на живота си. Да си приземен и начисто със себе си. Просто да бъдеш автентичен. Такъв е и дизайнът – автентичен и чист. Флаконът спечелва с ясната си, изчистена форма. Освен в картонена кутия флаконът е и във фина текстилна торбичка – още един акцент. Тя служи не само като опаковка за парфюма, но и след това може да има много приложения. В нея може да съхранявате различни неща – смартфон, слънчеви очила и др.



Този продукт може да бъде тестван напълно безплатно в нашия офис в Пловдив. Свържете се с нас по телефона или чрез лично съобщение и запазете ден и час.
Преглеждания: 470
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
114,50 лв
3522 рейтинг
Мацаника ЕООД
В Bazar.BG от 16 февруари 2014г.
Последно активен 30 април в 16:23 ч.
260 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!