Доставка с Еконт

0119 Кухненска домакинска везна с капацитет 5кг → Обява 25041408

0119 Кухненска домакинска везна с капацитет 5кг
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 29 март в 08:43 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
* Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Точна електронна кухненска везна - кантар за храна зеленчуци кафе до 5 кг.

Везната намира широко приложения за разнообразни дейности и благодарение на разнообразните мерки като грамаж, унции, карат, паунд и милилитри ще имате свободата да я използвате за различни цели. С нея можете да измерите кухненски съставки като захар, брашно, подправки и овкусители.

За измерване на различни материали свързани с бижутерството - камъни, съставни компоненти и благородни метали, както и да спазвате точни рецепти при направата на домашна козметика, където пропорциите на съставките също са от изключителна важност.

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Прецизна, електронна, кухненска везна SF-400A. Четири разреден дисплей големи цифри 20 мм височина с точност до 1 гр. / либра. Максимално теглене до 5,999 кг (6 кг). Автоматично изключване на захранването при не ползване за икономия на батерията. Автоматично нулиране. Възможност за външна калибриране. Режими: гр / Lb / Оz . Функция нето / тара. Осветление на дисплея и възможност за изключването му. Индикация за изтощени батерии. Батерии 2 х 1,5V тип AA (включени в комплекта). Обърнете внимание на това, че не е препоръчително да претоварвате везната с по-голяма маса от допустимата, за да не я повредите. Тя тегли с много висока точност и дава реални резултати.

ДИЗАЙН:

Произведена е от висококачествени материали. Дизайнът е проектиран така, че да създава удобство. Абсолютно устойчива. С висока функционалност и широко приложение. Везните са с приятен дизайн и е полезен инструмент за работа кухня, магазин, лаборатория, аптека и т.н. както и за подарък. Тази кухненски везни могат да се използват за претегляне на плодове, сладкиши, хранителни продукти, медицински материали, суровини и и други.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Максимално теглене: 5 кг.

Захранване: Батерии 2 х 1,5V тип АА (включени в комплекта), или DC 9V / 100 mA адаптер (не е в комплекта);

Работна температура: 0 - 40 гр С;

Размер: 225 х 155 х 43 мм;

Размер на работния орган: 155 х 155 мм;

Капацитет: 7000 грама;

Точност: до 1гр;

LCD дисплей: синя лед подсветка

TARE функция - позволява ако сложите съд върху везната, да бъде изчистено неговото тегло, тоест да се измери чистото тегло на продукта в съда;

Измервателни единици: g, kg, 1b, oz;

Материал: пластмаса

Захранване: 2бр. *батерии AA;

Индикатор за претоварване;

Индикация при изтощена батерия;

Автоматично нулиране;

Автоматично изключване ако не се използва.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

1 х Електронна везна;

1 х Транспортна кутия;

2 х Батерия


Преглеждания: 438
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
15,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 08:43 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!