Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

Андро Г (Andrographis Paniculata) → Обява 27433322

Андро Г (Andrographis Paniculata)
гр. София, Център Наблюдавай

Публикувана/обновена на 22 май в 15:14 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; Купувача
Вид
Суперхрани
Билката е естествен имуно-усилвател и намалява развитието на Хепатит – Б; вируса на херпес и грип. Има твърдения за анти-канцерогенни свойства при рак на простатата и рак на гърдата.Смята се, че тези съединения имат противовъзпалителни, антивирусни и антиоксидантни свойства.
Ползи за здравето
Andrographis е най-широко използван за лечение на симптомите на простуда и грип. За Andrographis се казва също, че действа като естествен имунен бустер. Билките се използват и за лечение на някои други състояния. Те включват:
Рак
Ревматоиден артрит
алергии
анорексия
Сърдечно заболяване
ХИВ / СПИН
Инфекции
Проблеми с черния дроб
Паразити
Синусни инфекции
Кожни заболявания
язви
Инфекции на горните дихателни пътища
В проучване, публикувано през 2017 г., учените са установили, че андрографията изглежда полезна за облекчаване на симптомите на остри инфекции на горните дихателни пътища в сравнение с други билки, стандартни грижи или плацебо. Установено е също, че Andrographis съкращава продължителността на кашлица, възпалено гърло и болнични дни в сравнение със стандартната грижа.
Язвен колит
Множествена склероза
Andrographis може да помогне за намаляване на умората при хора с множествена склероза, според малко проучване, публикувано в BMC Neurology. В сравнение с участниците, които са приемали плацебо, пациентите, приемащи andrographis два пъти дневно в продължение на 12 месеца, са имали значително намаляване на умората.
Андро-Г лекува 20 болести. Диуретик, балансира функциите на стомашно-чревния тракт, стимулира апетита, съдейства при неврози и безсъние, спасява от болки при артрит и ставни възпаления. Андро-Г е чудесен вариант за лечение на кожни възпаления, включително паориазис. Екстракт от Андрографотис потиска растежа на злокачествени клетки.
Андро-Г и отслабване – този вариант за редукция на теглото е предпочитан в много случаи, когато не просто топим килограми, а разчитаме и на прочистване на организма. Андро-Г е ефективен вариант за детокс, и това суперполезно растение редовно участва в програми за прочистване на организма на Традиционната китайска медицина.
При диабет
Андро-Г оптимизира отделянето на инсулин и е важен за нормализирането на кръвната захар.
При високо кръвно
Андро-Г действа като отличен диуретик. Всеки знае, че задържането на течности натоварва болестно сърдечно-съдовата система и поддържа високи стойностите на артериалното налягане.
При подагра
Органичните киселини и горчивите вещества в състава на билката Андрографитис планкулата са фактори, определящи способността му да пречиства кръвта. Андро-Г балансира телесните течности и разграждането на токсични съставки. Известно е, че грешките в метаболизма по различни причини, включително неразумното потребление на храни с пурини. Андро-Г активира чревната перисталтика и насърчава бързото освобождаване от шлаки, токсини и излишни течности. Аналогично действие има Андро-Г и върху черния дроб, който активно отделя токсините и разгражда ускорено мазнините, като не допуска натрупването им в мастни депа или затлъстяване на черния дроб.Andro G е подарък от природата за превенция на инфаркт. Andro G насърчава здравето на сърцето, като предотвратява кръвните съсиреци и блокирането на кръвоносните артерии.
1) Аналгетик: болкоуспокояващо средство с перфектна мощ;
2) Антихипергликемично действие: понижава кръвната захар;
3) Противовъзпалително: намалява отоците, уникален диуретик от природата, намалява ексудацията на капиляри, повлиява положително надбъбречната функция;
4) Антибактериално действие: бори се с бактериалната активност и има забележително благоприятен ефект за намаляване на диарията и симптомите, възникващи от бактериални инфекции;
5) Антималарийно: профилактичните свойства на Андро-Г предотвратяват инфекцията и размножаването на паразити в кръвния поток;
6) Антигепатотоксично: премахва токсините на черния дроб, при алкохолна и неалкохолна стеатоза;
7) Антипиретично: редуктор на температурата - както при хора, така и при животни, причинен от множествени инфекции или от токсини.
8) Антитромботично: предотвратяване на кръвни съсиреци. Предотвратява инфаркт.
9) Антивирусно: инхибира вирусната активност. Инхибира HIV репликацията.
10) Антиоксидантно: действа срещу свободните радикали.
11) Канцеролитично (унищожаващо туморните клетки) действие.
12) Кардиозащитно: предпазва сърдечните мускули.
13) Холетично и холекинетично действие при лезии на жлъчния мехур и жлъчния мехур, както и за увеличаване на жлъчната секреция,
14) Отхрачващо средство: насърчава изчистването на слузта от дихателната система.
15) Вермицидно: убива вътрешно- паразитни червеи.
16) Хепатопротекторно: предпазва черния дроб и жлъчния мехур. Подобрява храносмилането и има мощни детокс ефекти.
17) Хипогликемично: редуктор на кръвната захар, предпазващ от диабет.
18) Имунен подобрител: увеличава фагоцитозата на белите клетки, инхибира репликацията на HIV-1 и подобрява броя на CD4 + и T лимфоцитите;
19) Репелентно: отблъсква насекоми и буболечки;
20) Използва се за лечение на състояния като ревматизъм, депуративна, артритна болка, подагра, за пречиствне на кръвта. ANDRO G или Andrographis Paniculata е билково средство, известно като: "Крал на горчивите" или Серпентина! Противодейства на натрупването на холестерол в кръвоносната система. Предотвратява блокиране на артериите и предпазва от кръвоизливи (активира фибринолизата). Има способността да убива клетки, които са заразени с вируси или по друг начин дисфункционални или повредени вкчително и ракови. Положителни резултати са наблюдавани при изследвания на Andro-G по отношение на рак на стомаха, кожата, очни болести, бъбречни болести, простатит има доказана ефективност при рак на гърдата. Инхибира херпес зостер и херпес вирус 1. Има антибактериална активност срещу някои грам-положителни бактерии /Staphylococcus aureus/, и грам-отрицателни бактерии /Pseudomonas aeruginosa/. Андро-Г има широка терапевтична употреба. Има докладвани терапевтични приложения включват: грип, кашлица, главоболие, отоци, болки в ушите, възпаления, болки в мускулите, артрит, ревматизъм, фибромиалгия, множествена склероза, депресия. Андро - Г поддържа здрава клетъчна комуникация чрез процес, наречен "път на сигналната трансдукция" и позволява ефективна вътреклетъчна комуникация на рецепторни места, клетъчен метаболизъм и клетъчно делене. Японски изследователи съобщават положителни резултати при прилагане на андрографитис планкулата при рак на стомаха, кожата, простатата и рака на гърдата. Установено е, че андрографилидите се концентрират в мозъка и има благоприятен ефект върху централната нервна система. В сравнително проучване, Andrographis се представя по-добре от Echinacea! Andrographis е ефективен за намаляване на възпалението в двете сливици и фаринкса. Дози от 6 g Andrographis при лечението на възпаление на сливиците и фаринкса са толкова ефективни, колкото ацетаминофен. Използва се при: възпалени сливици, кашлица, възпалено гърло, бронхити. синузит. треска, грип, простуда, малария, дизентерия, херпес, коремни болки, менструални проблеми, алергия, бъбречни болести, инфекции. И като ко-терапия на редица други заболявания.
Съставки: флавоноиди, итерпеноидни лактони (андрографилиди), паникулиди, фарнесоли, полифеноли, арабиногалактан, витамин С.
Андро-Г DXN съдържа още: >Калий - електролит, жизненоважен за провеждането на енергията в тялото. Този процес е от значение, за да могат мускулите ни да се съкращават, а нервните импулси, храносмилането и сърдечната дейност да протичат правилно. Калият помага и за понижаването на кръвното налягане. Калият помага за балансирането на нивата на течностите в тялото като регулира количеството натрий, изхвърляно от бъбреците. Калият е жизнено необходим за организма минерал, който се използва от почти всяка клетка, тъкан и орган в тялото ни. Той е особено критичен за здравето на сърдечния мускул, защото поддържа биенето на сърцето
> Калций - известен със своята важна роля за здравето на костите ни. Чрез него тялото ни стабилизира кръвното налягане, регулира се хормоналната секреция и правилното протичане на нервните сигнали. Калцият играе важна роля в поддържането на здрава имунна система, тъй като помага на тялото да се бори срещу вируси и бактерии. Заради недостигът на калций ние се разболяваме, настиваме, кашляме и кихаме по-често. Калцият също играе роля и в клетъчната биология. Той може да се свърже с широк кръг от протеини, променяйки тяхната биологична активност. Това е важно за пренасянето на нервни импулси и мускулното свиване. Калцият е необходим и за съсирването на кръвта, активирайки съсирващите фактори. Нормалното му усвояване е превенция срещу хипоглекимия, което включва усещания за изтръпване, вкочаненост и мускулни потрепвания, а в по-тежки случаи и мускулни спазми.
> Витамин В3 (ниацин) – има значение за метаболизирането на въглехидрати, мазнини, белтъци като по този начин оригурява усвояването на енергията от организма. Ниацинът е важен за поддържане на здрава сърдечно-съдова система. Това се отнася особено за балансирането на нивата на холестерол в кръвта. В допълнение, той помага за мозъчната функция, здравословното образуване и поддържане на кожата и дори предотвратява и лекува диабет.
> Желязо. Този жизненоважен за здравето елемент се съдържа във всяка човешка клетка, главно свързано с протеините, образуващи носещата кислород молекула на хемоглобина. Желязото служи като ядро на молекулата на хемоглобина, който е кислород-носещия компонент на червените кръвни клетки. Червените кръвни клетки поемат кислорода от белите дробове и го разпространяват до тъканите в тялото. Тази тяхна способност се обяснява с наличието на желязо в молекулата на хемоглобина. При липса на желязо, организма ще произвежда по-малко хемоглобин и следователно по-малко кислород за доставяне до тъканите. Желязото също е важна съставка на друг протеин, наречен миоглобин. Той също е кислород-носеща молекула, която разпределя кислород към клетките в мускулите, особено скелетните мускули и тези на сърцето.
Дозировка.:
� Препоръчителна доза: 1 до 3 капсули 1 път дневно. Ако няма реакция на тялото може да се увеличи до 3 пъти на ден.
� При обикновената настинка, три пъти дневно се приема 1 таблетка дневно в продължение на 5 дни.
� При грип и за облекчаване на болки в гърлото се използват 3 таблетки 3 пъти дневно.
� При улцерозен колит 4-6 таблетки дневно в продължение на осем седмици.
� За профилактика на инфаркт: по 2 таблетки 3 пъти дневно. Дозировката е в зависимост от здравословния проблем. Подходящата доза за Вас зависи от фактори, включително възрастта, пола и медицинската история
* Състав:
- 100% чиста Andrographis paniculata.

* Наличен размер на опаковката:
- 350 mg x 30 капсули - 28,62 лв
- 350 mg x 90 капсули цена - 79.56 лв
Обади се и ползвай 20% отстъпка.
Преглеждания: 2 141
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
24,50 лв
5 рейтинг
ЕТ Янев
В Bazar.BG от 14 февруари 2013г.
Последно активен 10 юни в 13:12 ч.
44 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!