ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

Индивидуални частни уроци по Програмиране на C#, с безплатно посещение на адрес.

гр. Варна Публикувана/обновена на 23 февруари в 22:30 ч.
Курс ”Програмиране на C#”:

Част 1: Увод в програмирането - 15 лв. / уч. час
Курсът ”Увод в програмирането” дава начални умения по програмиране, необходими за всички свери в ИТ индустрията, свързани с програмирането.
Уроците са предназначени за хора без опит в програмирането и дават
стабилна основа за по-нататъшно развитие в програмирането.
Курсът включва писане на програмен код на начално ниво, използване на среда за разработка (IDE), създаване на конзолни програми, използване на променливи и данни, извършване на аритметични операции, използване на проверки, повторения и цикли.
По време на последното ни посещение, курсът ”Увод в програмирането” ще завърши с писмено изпитване, проверка на грешките и утвърждаване на знанията.

Част 2: Програмиране - 18 лв. / уч. час
Курсът ”Програмиране” разширява натрупаните до момента начални умения за писане на програмен код от курса ”Част 1: Увод в програмирането”.
По време на курса се създават по-сложни програмни конструкции и се надграждат техниките за писане на код.
Разглеждат се по специфични теми като типове данни, бройни системи, масиви, списъци, работа с дебъгер, символни низове и многомерни масиви.
По време на последното ни посещение, курсът ”Програмиране” ще завърши с писмено изпитване, проверка на грешките и утвърждаване на знанията.

Част 3: Обектно-Ориентирано Програмиране - 20 лв. / уч. час.
Курсът ”Обектно-Ориентирано Програмиране” ще ви запознае с принципите на Обектно-Ориентираното Програмиране (ООП) и с добрите практики за изграждане на йерархии от класове.
Курсът включва изучаване на класове, обекти, полета, методи, енкапсулация, конструктури и достъпване между класове и обекти.
По време на курса ще създадете първите си графични и уеб базирани
програми. Придобитите практически умения ще ви дадат възможността да създавате реални програми и да бъдете конкурентни в най-високоплатения сектор на пазара на труда.

За повече информация и записване: www.IT-Uroci.bg.cm
Преглеждания: 121
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 15 лв
IT-Uroci.bg.cm
В Bazar.BG от 19 ноември 2019
1 обява на потребителя
Съобщи за нередност!