Работа за ВОДАЧ НА ТЕЛЕСКОПИЧЕН КРАН

гр. София Публикувана/обновена на 26 март в 12:40 ч.

Ние сме лицензирана трудова борса Корект 2011-Русе ЕООД със седалище гр.Русе. Основната ни дейност се състои в подбор на персонал. Компанията започва да работи през 2003 г., за да подкрепя напълно работодателите в намирането, привличането и наемането на най-добрите кадри за тяхната компания.

Клиентите изискват професионални стандарти, които ние гарантираме с нашето професионално и отговорно отношение. Ние осъзнаваме, че подходът към нашите клиенти трябва да бъде съобразен с техните специфични нужди и желания. Нашата фирмена философия се базира на репутация, доверие, професионални знания, безпристрастност и коректност, прозрачност и различен подход, който зависи от специфичните и нестандартните нужди на клиента. Ето защо ние сме ефективен и надежден помощник в търсенето и подбора на служителите, които ви трябват. Ние наемаме и избираме служители с потенциал, които са най-ефективни и полезни професионалисти за вашия бизнес. Корект 2011-Русе ЕООД гарантира индивидуален подход при подбора и резултатът винаги е точният човек на точното място.

РАБОТОДАТЕЛ ТЪРСИ СЛУЖИТЕЛ ЗА ПОЗИЦИЯТА: ВОДАЧ НА ТЕЛЕСКОПИЧЕН КРАН (МАНИ)

Изисквания към кандидатите:

- Правоспособност за управление на телескопичен кран;
- Опит- предимство;
- Готовност за командировки в страната;
- Умения за работа в екип.

Ние Ви предлагаме:

- Отлични условия за работа;
- Трудов договор;
- Отлично заплащане;
- Постоянна работа.

За повече информация, както и за други предложения за работа се свържете с нас на телефон 0896/686-522 или заповядайте в офиса ни на ул. "Симеон Велики" 4 (зад Общината) с работно време от 09:00-12:00 и от 13:00-18:00.

ЛИЦЕНЗ 2759/ 19.03.2019Кандидатствай
Преглеждания: 68
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Заплата: 2 100 лв
Кандидатствай
Корект 2011 Русе ЕООД
В Bazar.BG от 21 януари 2020
17 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!