Доставка с Еконт

НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!

гр. Бургас, Център Публикувана/обновена на 19 октомври в 02:59 ч.
Състояние
Ново
Доставка
За сметка на купувача
Вид
Други
Уникално по рода си луксозно издание с твърди корици в лимитиран тираж, както за професионалисти, така и за любители в кухнята. Книгата е нова, и не е ползвана никога - само е отпечатана! Намалена от 69,99 на 49,99!

Оригинално описание:

Книга на книгите за изкушените от кулинарното изкуство

Освен всички известни връзки между храната и живота, има една не толкова популярна, а по-скоро метафорична, и тя е в еднаквия привкус. И в двата случая определяме крайния резултат като пикантен, сладък, солен, горчив, кисел, стипчив... а при всички положения неприемливия – като безвкусен. Добре е, че при толкова прилики има и една, за наша радост, основна разлика и тя е, че в приготвянето на храната няма случайно стечение на обстоятелствата и предопределеност – поне не толкова, колкото в живота. В кухнята ние сме творците – приготвяме специално избраното от нас меню с очакван краен резултат и вкус и в повечето случаи – с идеята да бъде съвършено.
Именно затова създадохме тази книга.
Нарекохме я библия, защото знаем, че тя ще се превърне в книгата на книгите за всеки изкушен от кулинарното изкуство. А и защото храненето не е само задоволяване на апетита, а ритуал и общуване, в което не може без духовна храна. Затова и акцентът в книгата не е толкова върху рецептите, тя е вълнуващо кулинарно пътешествие през векове, държави, традиции и обичаи...
От нейните страници ще научите колко важна е цялостната подготовка на готварския процес – познаването на техниките при обработване на продуктите, изборът на подправките, на уредите, съдовете и аксесоарите, подредбата на масата и съчетаването на ястията с вина. Ще се уверите колко съществани са подробностите, ще започнете да изпипвате детайлите, ще научите много за историята на рецептите и символиката на празничните ястия... Стотиците специално подбрани рецепти и съпътстващите ги снимки ще провокират фантазията ви с фини предястия, леки салати, ефирни супи, печени меса с хрупкава коричка и изтънчени десерти. Така, експериментирайки, вие неусетно ще се сдобиете със съвсем заслужено самочувствие на откриватели и изкусители. Кухнята ще се превърне в място, където да бъдете актьори и художници, а любимите ви хора ще са вашата публика и най-верни почитатели.

Защото съчетаването на вкусовете е талант, който носи всеки и може да разкрие, стига да му се посвети. Щом държите тази книга в ръцете си, значи сте на път...

* * *
Брой страници: 512
Размери: 210/270 мм
Корица: твърда
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 2
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 3
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 4
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 5
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 6
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 7
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 8
НАМАЛЕНА!!! КУЛИНАРНА БИБЛИЯ / ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ С ТВЪРДИ КОРИЦИ!, снимка 9
Преглеждания: 23
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 49,99 лв
vandera
В Bazar.BG от 22 август 2017г. 2017
13 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!