Bazar.bg e read-only в момента поради планирана поддръжка. Молим да ни извините за причиненото неудобство!

1408 Часовник работещ с вода → Обява 30898145

1408 Часовник работещ с вода
гр. Варна

Публикувана/обновена на 07 май в 08:42 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Вода - тази вълшебна молекула покрива около 70 процента от земната повърхност и прави живота възможен! Тя зарежда тялото ни, а сега и нашите часовници! Този чуден, нестандартен и екологичен подарък ще зарадва всеки, на когото го подарите. Не са необходими никакви батерии, нито захранващи кабели, за да работи часовника. Просто налейте вода от чешмата! Едно пълнене на вода е достатъчно за да захрани часовника за около 6 месеца, след което просто излейте старата вода и напълнете нова! Важно е да не го препълвате с вода или да слагате прекалено малко - на гърба на часовника има линии, които маркират минимума и максимума на водата в часовника! Лесно и екологично чисто! Часовникът показва час и дата. На пръв поглед звучи невероятно, но това "вълшебство" е 100 % истинско и всеки може не само да го види и пипне, но и да го притежава!
Това е един наистина нестандартен подарък, който изненадва всеки с практичността си, интересния дизайн и удобство за ползване.
Преглеждания: 526
Временно са спрени личните съобщения в Bazar.BG. Можете да се свържете с продавача като се обадите на телефона, който е посочил в обявата. Извиняваме се за причиненото неудобство.
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: часовник работещ часовник
Цена
Цена:
14 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 06:30 ч.
2231 обяви на потребителя