Доставка с Еконт
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Дамски дрехи -> Тениски в с. Банище.
ДАМСКА ТЕНИСКА С БОРД ЗА ПИСАНЕ И РИСУВАНЕ, снимка 1
Обявата не е активна!

ДАМСКА ТЕНИСКА С БОРД ЗА ПИСАНЕ И РИСУВАНЕ, 40 лв

с. Банище, Перник Изтекла/Деактивирана на 17 юни в 14:04 ч.
Състояние
Ново
Доставка
За сметка на купувача
Размери
S, M, L, XL, 2XL
Вид
Къс ръкав
Цветове
Бели, Черни, Други

Това е не просто поредната тенискиа ... това тениска, която ти дава възможност да изразиш себе си, да покажеш какво мислиш, какво можеш или как се забавляваш като рисуваш и пишеш забавни текстове, всеки път когато пожелаеш!

Тази дамска тениска е със свободна кройка, с обло деколте и изключително елегантна визия. Изработена е от фин и мек 100% чист органичен памук със сертификат.


- Искаш да си център на внимание - нарисувай или напиши нещо забавно или шантаво
- Неискаш да си център на внимание - носи си тениската с изчистен черен борд, а това е лесно дори да си писал преди това на нея. Нужна ти е само мокра или влажна кърпа или гъба и точно какво в ученическите си години триеше дъската, така ще изтриеш и надписите или рисунката от тениската.
- Искаш да се забавляваш - точно когато ти е най-скучно, можеш да нарисуваш например морски шах и заедно с някой приятел да се позабавлявате

Вземи я за себе си или за подарък. И в двата случая ще очароваш всички около себе си!

И тъй като артика е луксозен от тениската, до идеята, за да допълним всичко това, всеки тениска е индивидуално опакован в картонена кутия!

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

- Тениска с черен борд за писане (с размери 22х22см) с тебешир
- 3 броя бели тебешири
- Картонена кутия

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

- Извади и изпъни тениска
- Напиши или нарисувай нещо на специално изработеното за целта черно поле /черна дъска/, посредством тебеширите, които са в комплекта. След като тези тебешири се изхабят, може да ги замените с какъвто и да е друг тебешир за черна дъска.
- Когато пожелаете да премахнете написаното или нарисуваното от борда, просто навлажнете кърпа или гъба и изтриите. Ако желаете да почистите тениската изоснови, то тогва използвайте перална машина.


Преглеждания: 489
Още обяви в Bazar.BG