ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

Работа за Технически ръководител

гр. Девня, Варна Публикувана/обновена на 08 април в 17:57 ч.


Технически ръководител

Фирма ГБ – скелетно строителство ООД, е специалист в изграждане на скелетни конструкции в промишлени предприятия повече от 20 години.
Във връзка с разширяване на дейността на компанията, търсим да назначим Технически ръководител на постоянен трудов договор, със срок на изпитване 6 мес.Месторабота: заводи в гр.Девня.Отговорности и задължения: Ръководи пряко изпълнението на монтажа, демонтажа и модификацията на временни скелетни конструкции на обекта съгласно нормативната уредба и прилаганите технологии; Отговаря за спазване на изискванията за здравословни и безопасни условия на труд и противопожарна безопасност. Упражнява непрекъснат контрол за качественото и срочно изпълнение на скелетата; Да познава в детайли проектната и нормативна база и да дава нужните разяснения и инструкции по прилагането ù на конкретния обект, на пряко подчинените си бригади от работници; Да изготвя документи, съпътстващи дейността.Изисквания: Висше или средно специално образование за строителство. С предимство са кандидатите с опит в изграждането на скелета; опит на обекти в промишлени предприятия; Компанията предлага: Възможност за професионално усъвършенстване и развитие; Работа в конкурентна и развиваща среда; Възнаграждение, съобразено с пазара и отговорностите за длъжността; Бонусни схеми, обвързани с постигнатите резултати. Ваучери, работно облекло и лични предпазни средства, безплатен транспорт.
Ако смятате, че отговаряте на посочените изисквания, моля изпратете автобиография /CV/ и актуална снимка.на email: zhivka.ruseva@gb-scaf.bgза повече информация: тел. 0893/455 300 – Живка РусеваКандидатствай
Преглеждания: 49
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Заплата: 1 600 лв
Кандидатствай
ГБ-СКЕЛЕТНО СТРОИТЕЛСТВО ООД
В Bazar.BG от 25 януари 2020г. 2020
1 обява на потребителя
Съобщи за нередност!