Доставка с Еконт

Компютърна кутия Segotep Polar Light Black

Състояние
Използвано
Доставка
Лично предаване; За сметка на купувача
Кутията се продава поради смяна на основен компонент - дънна платка с по-голяма.
Относно кутията:
Купил съм я без вентилатори, казаха ми че мога да изчакам ако искам друга със съотвентия вентилатор, прецених, че не желая.
Горния капак не прилепва плътно като се затвори. Така я взех, нямам идея защо не прилепва плътно ( но има винт който го хваща нямам идея защо е сложен, но за да се сложат вентилатори отгоре трябва да се свали.
Няма колонка, има болтове за дънна платка (сложени са на местата си) (4, другите бяха в пликче което не открих за жалост.) Отзад липсват две ламаринки (където е била видеокартата, така или иначе не се слагат обратно, не присъстват в пратката също така.) Почистена е от прах. Няма сериозни следи от употреба, изглежда добре като за втора ръка стока.
!!! БЕЗ ВРЪЩАНЕ, ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ СПИИДИ ОТГОВАРЯТЕ ЗА НЕЯ. Не приемам обратно повредена стока. !!! За повече информация, пишете ми. Ще помогна с каквато информация е нужна. Работя само със СПИИДИ като куриерска фирма. ( линк към същата кутия в сайта на производителя
https://segotep.my/polar-light/)||| Мога да предложа с кутията вентилаторите които съм купил за нея (допълнително, на нея нямаше вентилатор когато я взех) 5 са, 2 отпред на makki , два отгоре на Deep Cool и един отзад също на Deep Cool. (кутиите им не е възможно да бъдат предоставени но мога да си ги сложа обратно в кутията както бяха) линкове към вентилаторите : Deep Cool - https://www.jarcomputers.com/DeepCool-ventilator-Fan-120mm-Blue-RF120-BL_prod_FANCSDPFLEDRF120BL.html
makki - https://www.jarcomputers.com/Makki-MAKKI-FAN120-15BL_prod_FANCSMAKKIFAN12015BL.html?ref=prod

За повече информация ми пишете на лс, ще помогна с каквото мога. Цветовете на всичките вентилатори са сини.
Цена с вентилаторите (90 лв) |||
Компютърна кутия Segotep Polar Light Black, снимка 2
Компютърна кутия Segotep Polar Light Black, снимка 3
Компютърна кутия Segotep Polar Light Black, снимка 4
Компютърна кутия Segotep Polar Light Black, снимка 5
Компютърна кутия Segotep Polar Light Black, снимка 6
Преглеждания: 500
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 60 лв
Георги
В Bazar.BG от 20 май 2016г. 2016
1 обява на потребителя
Съобщи за нередност!