Професионален рефрактометър за захар захаромер 0-32% с подарък PH метър за измерване на киселинност → Обява 33652488

Професионален рефрактометър за захар захаромер 0-32% с подарък PH метър за измерване на киселинност
гр. Варна, Западна промишлена зона Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 ноември в 09:30 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; Купувача

Захаромер
"Висок клас"
за гроздов сок е измервателен инструмент необходим на всеки производител на домашен алкохол - любител или професионалист.
Вижте разликите между нисък и висок клас.

Рефрактометър захаромер помага за измерване захарността на гроздовото зърно, както и проследяване на целия процес по ферментацията на джибрите.

Този оптичен захаромер пристига фабрично калибриран и притежава АТС система, за да сте сигурни, че показаните стойности са верни при различна температура на околната среда.

Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C.



ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК PH метър за измерване киселиността на виното. Защо е важно да се контролира?

Измерването и контрола на рН на виното е важно, защото неговата стойност се отразява на качеството на продукта по отношение на вкус, цвят, окисляване и устойчивост.

Оптималното рН на плодовия сок преди процеса на ферментация е между 2.9 - 4.0.

При вината с високо рН вероятността от размножаване на различни бактерии е много по-голяма.

Всяко рН над 4,0 указва, че виното ще се развали бързо и е химически нестабилно. Ниските стойности на рН запазват свежестта на виното за по-дълъг период, в това число първоначалния цвят и аромат.

Оптималният pH за вино е между 3,0 и 3,8. В този интервал, много микроорганизми (включително много оцетни бактерии) ще им бъде много трудно да се развият. Можете да коригирате pH като добавите винена киселина или лимонова киселина, ако е необходимо.

За белите вина оптималното рН е между 3.00 - 3.30, а за червеното вино - 3.40-3.50.



Описание:

Захаромери за захар измерват плътността на захари в разтвори и дават моментален резултат. Не е нужно да конвертирате показанията от Брикс за специфично тегло, както беше до сега при старите модели. Не е необходимо да се прави температурна корекция към 20°C при температури на околната среда 10-30° C.

Измерете бързо, лесно и точно захарността на вашето грозде или шара и започнете да произвеждате вино като професионалист.



Характеристики:

  • Алуминиев корпус с гумирано покритие
  • Регулиране на остротата на картината
  • Призма със специaлно покритие
  • Винт за калибриране и метална отвертка
  • Пластмасова кутия (протектор) за съхранение и лесно транспортиране на уреда


Параметри:

  • Обхват на измерване: 0 - 32 % захарност (Brix)
  • Точност: ± 0.2 % Brix
  • Референтна температура: 20 °C
  • АТС (Автоматична температурна компенсация): 10 - 30 °C


Съдържание на опаковката:

  • 1 х Рефрактометър за захар с АТС
  • 1 х PH метър
  • 1 x Кърпичка за почистване
  • 2 х Пипетки
  • 1 х Метална отвертка за калибриране
  • 1 х Бутилка с дестилирана вода
  • 1 х Описание за работа на български език
  • 1 х Пластмасова кутия за съхранение
  • 1 х Луксозна хартиена кутия

Преглеждания: 1 489
Оценка 4.6 от 185 гласа.
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: професионален
Цена
Цена:
55 лв
592 рейтинг
ETOP BG
В Bazar.BG от 05 септември 2013г.
Последно активен днес в 09:12 ч.
658 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!