Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

3240 Детска кутия за играчки сгъваема → Обява 34230419

3240 Детска кутия за играчки сгъваема
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 31 януари в 07:26 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя



ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА



ПОЖАРНА



КАМИОН ЗА СЛАДОЛЕД



РЕМАРКЕ ЗА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА



РЕМАРКЕ ЗА ПОЖАРНА



РЕМАРКЕ ЗА КАМИОН ЗА СЛАДОЛЕД



Кош за играчки - сгъваема кутия табуретка с форма на полицейска кола, пожарна, автобус и камион за сладолед



Направете организирането и подредбата на разхвърляните детски играчки в забавна игра и създайте полезни навици у детето си да оправя създадената бъркотията от тях.



Представяме Ви сгъваема кутия за играчки, с две отделения, която ще побере доста от тях, и по - големи, и по - малки. Тази здрава кутия за съхранение се предлага в четири модела: Пожарен автомобил, Полицейски автомобил, Камион за сладолед или Училищен автобус/избери от падащото меню/.



Тази забавна кутията лесно се разгъва, сгъва и е перфектната комбинация от стил и функционалност. Здравият й капак разполага с подплатена горна част, което превръща кутията в удобна пейка или табуретка. Чудесен избор за детска стая.



Голяма кутия за съхранение на играчки в детската стая или други аксесоари в дома. Състои се от две отделения. Кутията се сгъва, когато не е необходима и не заема място. Ярки и красиви цветове! Здрава конструкция – може да се използва като столче, табуретка. Изработен от здрава тъкан с подсилващи елементи.



Размер: 56 х 33 х 40 см
Преглеждания: 515
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
16,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 08:55 ч.
2174 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!