Доставка с Еконт

2476 Уред за измиване на лапи домашен любимец → Обява 34272364

2476 Уред за измиване на лапи домашен любимец
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 15 март в 15:08 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
РАЗМЕР

  • S

  • М

  • L

Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Чашка за почистване на лапички на домашни любимци

Никога не се страхувайте отново от мръсните лапички на вашето кученце, с помощта на чашката за почистване на лапички. Сега вашият най-добър приятел може да се наслади на цялото кално, пясъчно забавление, което иска, без да го пренесе във вашия дом или превозно средство. Чашката за почистване на лапички разполага с мека, плътна силиконова облицовка във вътрешността с лесен за захващане BPA.

Просто напълни съда с вода, поставете мръсната му лапичка вътре, Направете няколко завъртания и извадете перфектно чиста лапа. Повторете още три пъти, изсушете ги и сте готови! Този продукт може да се почисти дори в съдомиялна, а може и само да се изплактни.


Лесен за използване! – За да го използвате, добавете малко вода или шампоан за домашни любимци, поставете калната лапа, направете завъртането, изсушете лапата, повторете още 3 пъти. За да почистите чашката за почистване на лапички, махнете капака и силиконовата вътрешност, измийте. (Силиконовата вътрешност се развива за лесно почистване) и изплакнете за следваща употреба.


Тази чашка за почистване на лапички премахва КАЛ, ПЯСЪК, МРЪСОТИЯ, ХИМИКАЛИ и АЛЕРГЕНИ от лапите на вашето куче след външна активност. Тя е чудесна за всички сезони. Това е задължително почистващо устройство за собственици на кучета , които вкъщи имат – мека мебел и килими, а също така е и чудесен подарък.

Налични размери за всички породи кучета!

Размер S - 9.3 x 7.2 x 5.5 см;

Размер М - 11.2 х 8.2 х 6.3 см;

Размер L - 15.2 х 9.2 х 7.3 см.


Преглеждания: 401
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
11,90 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:11 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!