Професионален и точен комплект за измерване на алкохол
Много лесен и удобен за използване с термометър
Подходящ за тестване на алкохолния ареометър за производство на бял алкохол и бира.
Перфектна употреба за домашно производство, пивоварни, химически фабрики, лаборатории и др.
Пакетът включва: кутия за съхранение на 3 броя алкохолни уреди /спиртомери / 0 - 100 %,
1 термометър и 1 мерителна бутилка (100 мл).
Как да използвам
1. Приблизителното количество алкохол първо се излива в измервателен цилиндър, не трябва да има мръсотия или мътен алкохол.
2. Почистете термометъра в градуирания цилиндър (температурата на алкохола трябва да е в границите
0 ~ -40 градуса по Целзий или трябва да се отоплява или охлажда), а след това 30 до 60 алкохол избършете изхвърления потънал цилиндър
Брой, което възниква при три условия:
А: Обхватът на скалата на нивото на индексиране, така че имайте предвид оценките.
B: нивото на течността под разделителната линийка или отклонението на алкохола, след което можете да премахнете подмяната на алкохола
0-30 спецификации;
C: ниво по -високо от разделителната линийка или мивката на алкохола в долната част, след това извадете алкохола.
3. Четене, когато нивото на течността вътре в линийката за индексиране е спряно за 5 минути преди отчитане,
4. Покажете стойността на термометъра отляво надясно.
Проучете, и двете стойности на кръста, които искате да измерите действителната концентрация на алкохол.
Пример: в измервателен цилиндър с концентрация на алкохол е измерен при 61 градуса, с
Измерената температура на термометъра е 10 Целзий алкохол Текуща таблица за външен вид
61.7 градуса концентрация.