Доставка с Еконт

3213 Протектор за предна седалка за кола за кучета → Обява 34567930

3213 Протектор за предна седалка за кола за кучета
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 03 май в 19:14 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

ПОСТЕЛКА ЗА ПРЕДНАТА АВТОМОБИЛНА СЕДАЛКА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Кучето повече няма да цапа колата Ви!

Всеки път е много яко, когато се отправим на път и любимото куче е с нас. Има обаче и негативна страна – колата и особено задната й седалка винаги стават по-мръсни, „благодарение“ на такъв пътник.

Предпазва скъпата тапицерия от мръсотия, намокряне и косми. Играчки и аксесоари може да се сложат в удобния джоб. Лесна за поддръжка миеща се материя.

За да нямате повече подобни притеснения, просто си вземете тази кучешка постелка за автомобил. Тя предпазва интериора на колата ви от мръсотия, драскотини, козина и всякакви подобни животински следи.

Поставя се лесно и стои здраво, благодарение на регулируемите ремъци. Подходяща е за предната или задната седалка на повечето превозни средства и е удобна за всякакви размери кучета (а може би и някои други видове домашни любимци).

Размер: прибл. 106 х 49 см.


Преглеждания: 506
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
12 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:16 ч.
2208 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!