Доставка с Еконт

3302 Дунапренени протектори за ъгли и ръбове → Обява 34912230

3302 Дунапренени протектори за ъгли и ръбове
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 01 май в 07:28 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
ЦВЯТ

  • ЧЕРЕН

  • СИВ

  • БЯЛ

  • КАФЯВ

  • БЕЖОВ

Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Меки предпазители за шкафове с прав ъгъл

Дали на холната маса, шкафове или первази, опасни ъгли има навсякъде в къщи и са често свързани с болезнени преживявания за прохождащото дете. Самозалепващите протектори се монтират изключително лесно, а при демонтажа не остават никакви следи. Протекторите са изработени от изключително мек материал, който не съдържа фталати, Bisphenol A и токсични елементи съгласно EN 71-3.

Бебешки и детски предпазители, оптимална защита за ъгли и ръбове на маси, шкафове, работни плотове, друга мебелировка и уреди. Протекторите са изработени от специална, ефективно поглъщаща ударите мека гума. Изключително лесни за монтаж благодарение на приложената самозалепваща лента. С тях домът Ви ще се превърне в едно чудесно и безопасно място за Вашето дете!

Предимства: - красиви, меки и удобни - леки, издръжливи и лесни за подменяне - със специално лепило, което ги държи здраво на мястото им, но е лесно почистващо се без да оставя следи - без прах, без мирис, нетоксични, безопасни и екологични.

Предлагаме предпазители за ъгли в бял, черен, кафяв, сив и бежов цвят.

Размерите на мекият ъгъл са : 5,5 х 5,5 х 3,5 см.

Дебелина: 1,5 см.
Преглеждания: 783
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
1,50 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 09:46 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!