Доставка с Еконт

Комплект L.O.L. OMG - Къщата на изненадите Комплект 576747 → Обява 34924140

Комплект L.O.L. OMG - Къщата на изненадите Комплект 576747
гр. София, Младост 1А Наблюдавай

Публикувана/обновена на 26 март в 11:17 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

О, БОЖЕ МОЙ! Вижте тази готина нова къща! Чисто новита, красива LOL Surprise OMG къща се предлага с 85 изненади и е с 4 етажа и 10 стаи, включително спалня, баня, напълно оборудвана кухня, хол, басейн, вътрешен двор на покрива и други. И всяка от 10-те напълно обзаведени стаи са подходящи за всички модни кукли OMG и кукли LOL Surprise, включително 6 -те въртящи се трансформиращи стаи, които разкриват допълнителни функции! Вашите модни кукли OMG изпитват бляскавия живот на ново ниво! Насладете се на интерактивните светлини на камината на вътрешния двор на покрива и проверете работещия асансьор, съдомиялната машина в кухнята и други. Със спирална пързалка и работещ асансьор, който побира 2-3 кукли, вашите кукли LOL Surprise и модни кукли OMG вече имат достъп до всеки етаж на тази 4-етажна къща за кукли! Освен това мебелите се трансформират, а стаите се въртят! Чудесен подарък за рожден ден за деца или подарък за всеки повод. Перфектен за забавна и творческа игра за деца.


  • 1-ви етаж: Вкарайте колата в гаража или се възползвайте от Drive-in за да вземете храна за изпът или да хапнете на място.
  • 2-ри етаж: Всекидневна с разтегателен диван, бар за закуска с места за 2 завъртания, за да разкриете напълно оборудвана кухня със зареден хладилник.
  • 3-ти етаж: Спалня с таванско легло, което се трансформира, за да разкрие 2 по-малки легла за преспиване, голяма вана и тоалетна.
  • 4-ти етаж: Седалки за вътрешен двор на покрива.

Достъп до 3 - етажна спираловидна пързалка, водеща към басейна. Светлините за камината работят с батерии (включени и сменяеми).


Преглеждания: 1 737
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: мебели айко
Интересни предложения: Мебели кика
Цена
Цена:
659,90 лв
3 рейтинг
КАЛПАЗАНИ
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 03:44 ч.
4351 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!