Доставка с Еконт

4246 Стенен часовник с 3D ефект → Обява 34976231

4246 Стенен часовник с 3D ефект
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена вчера в 19:13 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
ЦВЯТ

ЧЕРЕН

СРЕБРИСТ

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Самозалепващ стенен часовник с 3D ефект

Модата на стенните часовници с кукувици, отдавна е отминала, затова тук Ви представяме стенен часовник, но с един много оригинален и същевременно изчистен и класически дизайн. Този часовник се залепва върху гладки повърхности и ще пасне идеално на стени с всякакви цветове и помещения с най - разнообразен интериор - от по - традиционен до модерен.

Иновативното и нестандартното при този часовник е, че Вие сами може да изберете и направите неговия дизайн. Можете да избирате между цифри и точки, както и да ги поставите заедно в такава форма, каквато на Вас Ви харесва: ромбоидна, квадратна и др. Някои от елементите може да сложите по - близо или по - далеч, всичко зависи от вашето въображение.

Този часовник е с безшумен и точен часовников механизъм. За да го сглобите лесно и правилно, трябва да поставите листа с образеца за разположението на часовника върху стената и да го закрепите с малко тиксо, за да е неподвижен. След това да очертаете с молив и точици празните места на цифрите на стената.

После да отлепите предпазващите лепенки на цифрите и точките, които ще използвате, да ги извадите от подложката и да ги залепите на местата, където искате да стоят, по нататък поставете батерията в механизма на часовника и настройте точното време, закачете часовниковия механизъм и стрелките по средата на часовника и вашия нов и нестандартен часовник е готов!

Характеристики:

Лесен за инсталиране и премахване;Диаметър на часовника: може да се монтира в диаметър от 80 до 130 см.
Голяма стрелка с дължина 39 см и малка стрелка с дължина 31,5см.

Диаметър на механизма: 10см.

Преглеждания: 1 071
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
24 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 14:18 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!