Доставка с Еконт

1984 АДАПТЕР ЗА БЪРЗО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ С 3 USB ПОРТА → Обява 35819957

1984 АДАПТЕР ЗА БЪРЗО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ С 3 USB ПОРТА
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:51 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


АДАПТЕР ЗА БЪРЗО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ С 3 USB ПОРТА

Този разклонител, които Ви предлагаме е едно изключително удобно и практично устройство! Той е предназначен за контакти 220V и има 3 USB порта, с които ще можете да включите до 3 устройства едновременно. Заредете бързо и лесно едновременно 3 устройства с USB адаптера за контакт.

Работещ с технологията Qualcomm Quick Charge 3.0, адаптерът е в състояние да зареди Вашия смартфон, таблет, слушалки и други устройства тройно по-бързо от стандартните зарядни.

Разполага с 3 отделни USB входа, в които можете да включите и презаредите 3 отделни устройства. Това спестява време и място. Адаптерът се включва директно в мрежата от 220V и преобразува заряда според нуждата на устройството. Всеки вход е в състояние да излъчи 3.1A към включеното устройство.

За най-бързо и ефективно зареждане можете да комбинирате адаптерът със специален кабел предназначен за Quick Charge технологията (Разгледайте ТУК).

С адаптера за бързо презареждане ще заредите успешно телефона си дори и ако бързате - само 30 минути в зарядното, батерията на смартфона Ви ще бъде наполовина заредена !


Характеристики:

Материал: PVC / Електронни компоненти

Цвят: Бял

3 отделни USB входа;

3.1А за всеки вход;

Зареждане до 3 устройства едновременно;

Включване директно в електрическата мрежа;


Преглеждания: 143
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
6 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 23:26 ч.
2133 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!