Доставка с Еконт

3044 Уред за автоматично разбъркване на карти за игра → Обява 35820159

3044 Уред за автоматично разбъркване на карти за игра
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 март в 16:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Уред за автоматично разбъркване на карти за игра

Знаете ли, че за да се разбъркат добре картите от предишно раздаване в стандартно тесте от 52 карти трябва да се цепят поне девет пъти. За много играчи това е досадно задължение преди всяко раздаване. А и трябва да имате доверие на раздаващия, защото с достатъчно тренировки всеки може да се научи да наглася картите при раздаване.

Елиминирайте всякакви подобни съмнения, както и досадата от многократното мешане на карти с тази автоматична машинка за разбъркване на карти. Машинката може да работи с едно или с две тестета карти, а разбъркването става за секунди.

Потопете се в истинска казино обстановка с този перфектен аксесоар за всякакъв род игри с карти – от покер до белот и сантасе. За да бъде вашата игра още по-приятна, осигурете си тази удобна и практична машинка, която бързо и лесно ще размеси тестето за игра.

Достатъчно е да разделите картите, да ги поставите от двете страни на уреда и да натиснете бутона.

Уредът работи с батерии - 4 х 1,5 волта

Комплектът включва:

Машинка за разбъркване на карти - 1 брой


Преглеждания: 445
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
21,50 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 07:11 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!