Доставка с Еконт

3221 Седалка за кола за домашни любимци → Обява 36398895

3221 Седалка за кола за домашни любимци
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
ЦВЯТ

ЧЕРЕН С ЛАПИЧКИ

СИВ С ЛАПИЧКИ

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Седалката за домашни любимци по време на пътуване с автомобил

Незаменим продукт за вашия домашен любимец! Осигурете максимален комфорт за вас и домашното животно по време на ваканция и пътуване в града! Седалката е чудесна за транспортиране на вашия космат приятел, тъй като осигурява пълна безопасност по време на шофиране. Можете да съхранявате кучешка храна, играчки, кърпички и други консумативи за кучета в големи външни джобове. Мрежата осигурява оптимална циркулация на въздуха.

Седалката за кола за кучета разполага с двустранна възглавница и е подходяща както за предната пътническа седалка, така и за задните седалки. Можете да приберете всичко необходимо за комфортното пътуване на вашия домашен любимец в джоба с цип, като по този начин аксесоарите ще бъдат на лесно достъпно място и едновременно с това предпазени от разпиляване. Възглавницата здраво захваща седалката и е прикрепена към нашийника или лигавника на кучето, което предотвратява нараняването на домашния любимец по време на пътуване.

Безопасен и лесен за употреба продукт, незаменим при семейни пътувания с домашни любимци! Устойчиво и издръжливо столче за кола за кучета, което може да използвате и за котки. Вградени и регулируеми ленти подходящи за закрепване към седалките на всички видове превозни средства. За допълнителна безопасност кучето трябва да носи яка и лигавник. Подходящ за кучета и други домашни любимци до 15 кг. Изключително здрави и качествени материали за дълготрайна употреба.

Седалката има формата на квадратен кош със по-висока задна стена, която остава от страната на автомобилната седалка. Горната част се поддържа от облицован с плат пръстен от неръждаема стомана. От двете страни на седалката материята е мрежеста като осигурява приток на въздух, свежест и комфорт за домашния любимец. В предната част има отделение с джоб с цип, в което може да се сложат различни необходими аксесоари за комфорта на домашния любимец.

ПРЕДИМСТВА:Предотвратява движението на кученцето в автомобила по време на шофиране и отклоняването на вниманието на шофьора, което може да предизвика инцидент;
Седалката е подходяща и за транспортиране на котки;
Избягвате замърсяването на седалките от хаотичното движение на домашния любимец в колата по време на пътуването;
Наранявания в случай на пътнотранспортно произшествие;
Осигурява безопасно и топло място за вашето кученце;
Лесна за пране, почистване и поддръжка.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Материал: Оксфорд 600D;
Размери: 40 x 30 x 25 см.

Преглеждания: 1 492
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
24 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 00:21 ч.
2064 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!