Leicester Bakery Garlic & Coriander Naan Bread / Нан Хляб с Кориандър и Чесън
Хляба Наан е вкусен с мека и лека структура. Най-добре да се сервира топъл с къри, кебапи, салати и други индийски ястия.
Съдържание: Пшеничено брашно, Вода, Йогурк (мляко), Мая, Захар, Сол, Чесън на прах, Консервант (Е282), Рапично олио, Семена от Семена черен лук (нигела), Мляко на прах, Набухватели (Е450, Е500, Е341), Подобител, Кориандър листа;
Хляба Наан е вкусен с мека и лека структура. Най-добре да се сервира топъл с къри, кебапи, салати и други индийски ястия. Съдържание: Пшеничено брашно, Вода, Йогурк (мляко), Мая, Захар, Сол, Чесън на прах, Консервант (Е282), Рапично олио, Семена от Семена черен лук (нигела), Мляко на прах, Набухватели (Е450, Е500, Е341), Подобител, Кориандър листа
Инструкции: За Грил: сложете на грила и печете от двете страни, след което намажете с масло и сервирайте веднага; Затопляне на фурна:Поставете в предварително загрята фурна на 180 °C за 3-4мин. Преди да поставите нана на хартия за печене в тава, намокрете нана с вода. След изпичане го намажете с масло и сервирайте веднага; За микровълнова: увиите в кухненска хартия и стоплете всеки Наан на висока температура за 30-40сек. Намажете с масло и сервирайте веднага;
Възможно е да се замарази. След замразяване и размразяване да се консумира до 24 часа;
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА УСЛОВИЯ !!!
Получавате безплатна доставка при поръчка над 100 лева до офис на куриерска фирма Спиди, при поръчка над 150 лева, безплатна доставка до Ваш адрес. За повече продукти посетете сайта ни!!!