Доставка с Еконт
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Авто -> Аксесоари и консумативи в гр. Плевен.

Спортна генерация тунинг Audi A6 A7 Competition BiTDI S6 S7 SQ5 SQ7 SQ8 Porsche Bentley Golf GTD → Обява 36859637

Спортна генерация тунинг Audi A6 A7 Competition BiTDI S6 S7 SQ5 SQ7 SQ8 Porsche Bentley Golf GTD, снимка 1
Обявата не е активна!
Спортна генерация тунинг Audi A6 A7 Competition BiTDI S6 S7 SQ5 SQ7 SQ8 Porsche Bentley Golf GTD, 600 лв
гр. Плевен Изтекла/Деактивирана на 19 май в 14:04 ч.
Състояние
Ново
Тип мпс
Автомобили и джипове
Aксесоар
Спортни гърнета
Последно поколение тунинг модули от водещите немските фирми Kufatec, Maxhaust и Cete Automotive. за значително усилване и подобряване на звука на автомобили с вградена Active Sound генерация, например: Audi A6/А7 BiTDI Competition, SQ5 / SQ7 / SQ8 / новите S4, S5, S6, S7, Porsche Panamera, Macan, Cayene, Bentley Bentyaga, Golf GTD, BMW X6M и др...
За цена и варианти за вашия конкретен автомобил, прегледайте секцията "ЦЕНИ" по-долу.

- ДИРЕКТНА наличност в България и доставка до 1 ден!
- Изцяло НЕМСКА техника от топ марки и най-конкурентна ЦЕНА на пазара!
- Отлично техническо състояние и 6 месеца ГАРАНЦИЯ!
- Безплатно ПРОБНО чуване и тест на системата на живо, преди закупуване и монтаж!
- Възможност за професионален МОНТАЖ в рамките на 1 ден, в наш доверен сервиз близо до Вас!

*Информация за Active Sound системите и допълнителните модули*

Active Sound системите създават спортния наподобяващ V8 звук в режим Dynamic, но фабрично са доста тихи и често остават дори незабелязани, а реално имат капацитет за много по-силен и дълбок звук! Е, ако искате осезаемо по-силен, плътен и агресивен звук, придаващ доста спортен характер на колата ви, то решението в случая е усилващ модул за Active Sound системата! Инсталацията на модула е доста лесна и става за минути при повечето модели автомобили с вградена система.

Ефектът от тунинг модулите е брутален - значително по-агресивен и по-силен звук от фабричния на който сте свикнали + възможност за най-различни настройки от специално приложение на телефона. Разбира се, напълно безопасно за наличната вече техника по автомобила и в границите на техническите възможности на вградените актуатори.

*За всички други автомобили БЕЗ фабрична такава система - предлагам пълни комплекти за ретрофит (включва оригинална електроника, оригинална кабелна инсталация и оригинален актуатор). Вижте другата обява в профила ми или директно се свържете с мен.*

*ЦЕНИ* :

"БАЗОВ" вариант - Bluetooth модул, познат още като Gateway / Soundbooster Pro (Cete Automotive / Kufatec според наличност, технически идентични).
Цена: 600 лв.

Добавя се бързо и лесно към оригиналния фабрично вграден Audi базов звуков модул. Ефектът е доста по-силен и приятен звук от оригиналния, възможност за включване и изключване по всяко време и всеки режим (а не само на dynamic като фабричния). Дава възможност за фина настройка на доста параметри на звука(сила, интензитет, по-високи/ниски обороти на звука, форсиране при запалване “cold start“, автоматично изключване на звука след достигане на определена скорост, за да е тихо на дълъг път, и т.н. ), запазване на различни предварително зададени от вас профили с настойки, с възможност за смяната им през drive select менюто на колата, през ESP копчето, чрез лостчето на темпомата или през специално приложение на телефона. Настройките се правят именно през същото приложение.

"ПРО" вариант - изцяло тунинг базов звуков модул + усилващ Bluetooth модул, заменящи фабричния.
Цена: Cete ASU - 1200лв.

Напълно замества оригиналния фабрично монтиран Audi базов звуков модул и дава доста по-силен, агресивен и дълбок базов тембър на звука, от фабричния. Тук отново получавате всички възможности за настройка през специалното приложение за телефон, като при базовия вариант. Освен това, имате възможност и за избор между около 10 на брой раднородни истински звуци, записвани от различни спортни коли.
Допълнително се отключват и настройки на “pops and bangs” припуквания, подобрен Cold Start с гърмежи, специален реалистичен режим, в който може да избирате дали звукът да е силе или тих на място и силен при форсиране. Също така получавате и възможност за добавяне на 3ти и 4ти Active Sound актуатор на автомобила, което само с оригиналния фабрично вграден Audi звуков модул иначе не е възможно. Ефектът е коренно различен и подобрен базов звук спрямо оригиналния, много по-силен и агресивен тембър, с доста(разширени) възможности за настройка.

*Допълнителна информация*

За да добиете обаче реална представа точно за какво подобрение на звука става дума, е силно желателно лично да чуете на живо различните варианти. Описанието дава само бегла идея за това какво може да очаквате. Инсталирането на модулите отнема няколко минути и не е никак сложно, всеки може да го направи дори сам. На място разбира се - съдействам. Безплатен тест и чуване/сравняване на различните опции преди закупуване и монтаж !

Състоянието на модулите е практически като ново - ползвани са минимално, напълно ревизирани са и работят перфектно!

Може да изберете различна комбинация от модули, актуатори и допълнителни говорители, според автомобила и желания ефект. Потърсете ни на посочения в обявата телефон за подробна консултация и с удоволствие ще съдействаме да намерим най-доброто решение за Вас!

8000 RPM - Active Sound спортни генерации
Преглеждания: 1 180
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: спортна генерация
Вижте подобни обяви: