Доставка с Еконт

2154 Водоустойчиви протектори → Обява 37358445

2154 Водоустойчиви протектори
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 17 април в 07:03 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Цвят ; Бял ; Черен

Размери ; 36-37 / 38-39 / 40-41 / 42-43 / 44-45


Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

СИЛИКОНОВИ КАЛЦУНИ ТИП ПРОТЕКТОР ЗА ОБУВКИ

Защитете обувките от намокряне и замърсяване с водоустойчиви силиконови калцуни. Те са чудесен аксесоар за разходка по плажа или в дъждовно време.

Предпазват обувките от бактерии, влага и замърсяване. Подходящи са още за медицински помещения, болници, стоматологични кабинети и санитарни помещения.

Протекторите за обувки са изработени от еластичен силикон пасващ на всеки крак. Супер леки, гъвкави и удобни те осигуряват защита за Вашите обувки от дъжд, кал и други замърсявания. Перфектна защита за спортни обувки, кецове, маратонки и ниски боти без тежки платформи.

Използвайте на плажа за да не влиза пясък в обувките или в дъждовно време, за да не се мокрят. Независимо от сезона, силиконовите калцуни са отличен избор за пешеходци, колоездачи, активно спортуващи, осигурявайки им стабилност и комфорт!

Благодарение на джобния си дизайн, заемат малко място и може удобно да се носят в чанта, раница, жабка на кола или джоб! Те предпазват Вашите обувки от бактерии, влага и замърсяване!

Свежи, модерни и здрави. Те защитават дома и Вашите обувки.

Комплекта включва:

Чифт (ляв и десен) силиконови протектори за обувки

Чантичка за носене


Преглеждания: 173
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
15 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 08:43 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!