Доставка с Еконт

0295 ЗАМЕСТИТЕЛ НА ПРАХ ЗА ПРАНЕ → Обява 37461914

0295 ЗАМЕСТИТЕЛ НА ПРАХ ЗА ПРАНЕ
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 29 март в 08:44 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

ЗАМЕСТИТЕЛ НА ПРАХ ЗА ПРАНЕ - ЕКО ТОПКА

Екологично изобретение, заместващо перилните препарати и сапуните! При допира на топката с водата, започва процес на йонизация и прегрупиране на водните молекули – получава се осезаемо свежа вода, като тази на водопадите в природата. При пране топките освобождават естествената способност на водата да отстранява нечистотиите, прониквайки във влакната на тъканите.

След прането дрехите са чисти и свежи, без увреждане на тъканите и цветовете. Тъй като не съдържат вредни химикали, значително е намалено алергичното действие, както и замърсяването на водата. Достатъчно е да перете с някоя от нормалните програми на пералната машина, предпране не е необходимо.

Една топка е достатъчна за над 200 пранета, и може ефективно да се употребява до 12 месеца след първоначалното и използване, при всякакви температури на пране. При ръчно пране накисни прането с топката за 30 минути преди да изпереш. Когато не използваш топката, тя може да стои в барабана на пералната машина. За по-добър ефект, веднъж месечно поставяй топката за няколко часа на директна слънчева светлина.

При упорити петна – кафе, шоколад, кетчуп – използвай препарат за петна, нанесен предварително върху самото петно на тъканта, след това изпери с топката за пране. Този страхотен продукт с голям успех ще замести всички перилни препарати. Това e перящaта топка Clean Ballz, която ще улесни многократно домакинската работа.

След употреба почистващата топка оставя абсолютно чисти и свежи дрехите, без да уврежда материята или цветовете им. Тя притежава антиалергично и антибактериално действие, екологично чиста е и не съдържа вредни химикали.

Освежава и пречиства водата

Притежава антиалергично и антибактериално действие

Употребява се без допълнителни почистващи препарати

Не съдържа вредни химикали

Екологично чист продукт

Йонизира водата и освобождава полезни минерали

Дрехите остават като нови

Начин на употреба:

Разопаковайте топката и я сложете в пералнята заедно с дрехите, след което пуснете машината

Не са нужни почистващи препарати, освен ако дрехите са много замърсени или имат упорити петна

Когато топката не се ползва, може да я оставите в барабана на пералнята

Характеристики:

Капсула: изработена от здрава пластмаса

Издръжлива дори на мощна центрофуга

Капсулата е ефективна при над 200 пранета, средният брой пране е 300, но в зависимост от употребата може да достигне 500 или иначе за 12 месеца.


Преглеждания: 442
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
8,80 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:23 ч.
2174 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!