Доставка с Еконт

Björn Donner Уплътнител за коса Volumizer 200 мл 407892 → Обява 38869728

Björn Donner Уплътнител за коса Volumizer 200 мл 407892
гр. Шумен, Промишлена зона Наблюдавай

Публикувана/обновена на 27 април в 21:57 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
Björn Donner Уплътнител за коса Volumizer 200 мл 407892
534650
Keratin Energy Volumizer - обем, пълнота, чисто щастие!

Получавате уплътнител за коса с мощен коктейл от течен кератин, протеини, аминокиселини, кофеин и пшенични протеини, за видимо и измеримо увеличаване на обема на косата. Изгражда косъма отвътре навън и я сгъстява видимо (увеличава дебелината на косъма)

Сгъстяването на косъма може да се провери/видимо с устройството за измерване на дебелината на косъма просто напръскайте в косата преди изсушаване и намачкайте, след това изсушете както обикновено (сешоар , преса, гореща ролка) връща на косата субстанцията и естествената здравина.

Хидролизираният кератин намалява електростатичното зареждане на косата. Придава обем, еластичност и блясък. Прави косата лесна за разресване, еластична, мека и блестяща. Задържа влагата в косъма.

Пшеничните протеини предпазват от загуба на влага и придават на косата естествена лекота, блясък и пълнота.

Hygroplex Hhg: Физиологичен овлажнител, адаптиран към водосвързващия капацитет на човешката кожа. Съдържа моно- и дизахариди, аминокиселини и урея, подобни на естествените овлажняващи фактори (Nmf). Също така повишава водосвързващия капацитет на косата и по този начин води до подобрена еластичност и устойчивост.

Аминокиселини и урея, подобни на естествените овлажняващи фактори (Nmf). Също така повишава водосвързващия капацитет на косата и по този начин води до подобрена еластичност и устойчивост.

Приложение: Напръскайте върху подсушена с кърпа коса и разресвайте по-често.

Оставете уплътнителя за коса да подейства за кратко време и изсушете със сешоар или аспиратор за оптимално съхранение на активните съставки.

Експертен съвет на Björn Donner: Използвайте ежедневно като подхранващ продукт за грижа за много фина коса!

Произведено: Германия
Производител: Bjorn Donner

Björn Donner събира иновативни рецепти и тайни от цял свят и ги комбинира в своите линии за грижа за косата. Продуктите се надграждат един върху друг и могат да се комбинират идеално помежду си благодарение на модулната система.


Преглеждания: 176
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
19,80 лв
МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
В Bazar.BG от 30 май 2020г.
Последно активен днес в 11:30 ч.
366 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!