Нови Maшини за затваряне на консервени тенекиини кутии,Алуминиеви кенове 99/73 мм 0879/456 110
Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм,
Височини конс. кутии от 33 до 119 мм.
Обороти: 420-2700 об. / ми
Производителност 200-250 бр./ час
Разстояние от основата на шпиндела: 300 мм
Разстояние от масата на шпиндела: 220 мм
Производителност 200-250 кутии на час
Мощност: 600 W
Височина: 600мм
Тегло 20 кг
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС
В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината
ЗАБЕЛЕЖКА
МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ ЕО/EASY OPENING/
Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPEN
Ако не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/
Приложение -
Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо,
колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички
видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии.
Идеален е за малки производствени мощности.
Машината може да работи със следните видове кутии:
52 мм-cdl бирени кутии
52 мм- b52 бирени кутии
52 мм- кутии за напитки
45 мм-кутии Red Bull
63 мм
73 мм
83 мм
99 мм
Тръбна хартия
Кутии за домашни любимци
ЗАБЕЛЕЖКА;
ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА
Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста
от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от
характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.
Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на
шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем
да правим домашни консерви веднага след покупката
Бързо вътрешно производство
Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите.
Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и
натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва
въртеливо.
Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста
от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от
характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.
Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като
храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко
години.
Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на
консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.
Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и
многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с
повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години,
все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват
толкова дълго
Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне
бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко
години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който
влияе върху трайността на готовите консерви.
Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е
метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти
пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден.
Първи ден 3 часа
Втори ден 2 часа
Трети ден 1 час