Захаромер за бира вино и предполагаем алкохолен градус карат спиртомер
Професионален ИНСТРУМЕНТ рефрактометър за вино - измерване на захари /Brix/ и очакван алкохолен градус. Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 ° C до 30 ° C.
Уредът измерва захарно съдържание на плодов сок от 0 до 40% и показва очакван алкохолен градус базиран на захарното съдържание.
Този рефрактометър осигурява по-висока точност на измерването и е специално проектиран да работи със захарни течности, като например плодови и зеленчукови сокове , безалкохолни напитки и вино.
Рефрактометърът служи да помогне на потребителя да следи моментния процент на концентрация на захар в храни и напитки ,както и е особено практичен за хората, занимаващи се с винопроизводство, събиране, преработка и бутилиране на напитки. Лесно можете да проверите за зрялостта на плодовете, или да тествате концентрацията на захар в храни и напитки за да се гарантира качеството на продукта.
Уредът е изработен от качествени материали . ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНСТРУМЕНТ за измерване
Този уред не се нуждае от батерии.