Доставка с Еконт

3829 Четка за събиране на косми от мебели и дрехи Двустранна → Обява 39724626

3829 Четка за събиране на косми от мебели и дрехи Двустранна
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 02 март в 09:49 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя


Комбинирана Двустранна Силиконова Четка за Събиране на Косми - За Практичност и Ефективност


Представяме ви иновативната двустранна силиконова четка, създадена с една цел - да направи събирането на косми от мебели и дрехи бързо, ефективно и без усилие. Този продукт съчетава устойчивост, удобство и висока ефективност, предоставяйки ви перфектно решение за поддържане на вашия дом чист и без следи от косми.


Основни Характеристики:


Двустранен Дизайн: Интегрира две различни повърхности - с една страна с по-фини силиконови четки за по-фини материи, а с друга структурирана повърхност за по-груби тъкани и повърхности.
Висококачествени Материали: Изработена от издръжлив силикон, който е мек и безопасен за всякакви материи, осигурявайки дълготрайна употреба.
Лесна за Поддръжка: Проектирана така, че да бъде лесна за почистване след всяко използване, осигурявайки ви безупречна хигиена.
Удобна Дръжка: Оборудвана с удобна дръжка, която ви позволява лесно и контролирано използване на четката.
Предимства за Вас:


Ефективност в Действие: Двустранната четка е подходяща за всички видове тъкани и повърхности, гарантирайки висока ефективност в събирането на косми и влакна.
Идеална за Дома и Пътуванията: Компактната и лека конструкция я прави идеална за използване у дома и по време на пътувания.
Ергономичен Дизайн: Дръжката е проектирана така, че да предоставя комфорт при използване и да намали умората по време на почистване.
С тази комбинирана двустранна силиконова четка за събиране на косми, вие получавате практично и ефективно решение за поддържане на перфектната чистота във вашия дом.
Преглеждания: 199
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
4,80 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:23 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!