Доставка с Еконт

3831 Ъглово чесало за котки → Обява 39890966

3831 Ъглово чесало за котки
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 11 март в 08:07 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
ЦВЯТ

  • СИВ

  • СИН

  • РОЗОВ
РАЗМЕР

  • МАЛЪК - 13x8.5 CM

  • ГОЛЯМ - 15.4x8.5 CM


Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!



Специална четка за разресване на козина и масаж се закрепва към външния ъгъл на стената, рамката на вратата или мебелите. Състои се от 2 части: основа, която се монтира на ъгъла и подвижна четка с игли, която се прикрепя към основата. Осигурете на котката си играчка, с която може да се търка и масажира по всяко време. Просто прикрепете четката към стената на височината на котката и сте готови.

Основата може да се закрепи към ъгъла с винтове или двойнозалепваща лента. Тялото на основата има чупка на ширина 5 см от ъгъла във всяка посока и височина около 13см. Четката с еластични игли е фиксирана в основата с две ключалки. Четката се сваля много лесно за почистване. Когато се свали, четката може да се почисти, след което отново да я закрепите към основата.

Между основата и четката има вътрешна кухина, в която може да се постави котешка трева, за да привлече допълнително котката към новия уред. В опаковката е включена торбичка котешка билка. В комплекта има и двойнозалепваща лента 5 на 3 см разделена на 4 сегмента и винтове за монтаж. За да определите височината на гребена, можете да вземете предвид, че любимото действие на котката е сресването и масажирането на областта на шията.


Преглеждания: 317
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
7 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:21 ч.
2075 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!