Доставка с Еконт

3823 Пластмасови кутии за съхранение на обувки с прозрачен капак → Обява 39891179

3823 Пластмасови кутии за съхранение на обувки с прозрачен капак
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:53 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!



Пластмасови кутии за съхранение на обувки с прозрачен капак - цена за 1 брой

Кутиите за съхранение на обувки ще поддържат коридора, спалнята или гардероба ви винаги подредени! В кутиите за обувки могат да се поставят както обувки с висока платформа и токчета до 15 см, така и мъжки обувки до размер 45. За разлика от картонените кутии за обувки, здравите пластмасови кутии правят обувките и съдържанието им видими веднага.

Пластмасовите кутии за обувки могат да се подреждат върху рафт или да се съхраняват хоризонтално до стената. Нуждаете се от повече място на рафтовете в гардероба, шкафа или под леглото, омръзнало ви е от чанти и чували? Пластмасовите кутии в стил Ikea са удобни и за съхранение на ръкавици, чорапи, бижута, аксесоари, козметика и документи. Отворите в системата за съхранение служат за вентилация на нещата и предотвратяват застояването на миризми, натрупването на влага и образуването на мухъл.

Кутиите се свързват една с друга, за да образуват стабилна структура. Всеки органайзер за обувки има отвор на предната стена, който улеснява достъпа до съдържанието.

Посочената цена е за 1 брой!
Преглеждания: 1 455
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
6 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:21 ч.
2075 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!