Доставка с Еконт

3819 Уред с пара за свалне на обикновен лак, гел лак → Обява 39891249

3819 Уред с пара за свалне на обикновен лак, гел лак
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:53 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Уред с пара за свалне на обикновен лак, гел лак, полуперманентен лаки др.

Кажете сбогом на агресивния лакочистител, който изсушава или уврежда ноктите ви. Този уред за сваляне на гел лак с помощта на пара и ацетон или лакочистител, може да се ползва в домашни условия. Избягвайте неприятности и спестете много време. Освен това ви оставя с по-здрави нокти. Освен за махане на гел лак тази машинка може да се ползва и за свален на обикновен лак, акрилен лак, лак на гумена основа и др.

Намалете времето за отстраняване наполовина с тази елегантна машина. Машината работи с ацетон и пара, за да повдигне леко лака, което го прави много по-лесно за отстраняване и без да наранява кожата или ноктите.

За разлика от фолиото и други методи, тази машина ще ви помогне да свалите лака за 5-10 минути. Независимо дали имате нормален лак за нокти, акрилни нокти, шеллак или гелове - тази машина е подходяща за редица стилове за нокти.

Спецификация:

Мошност: 36W

Награвяне до 52 градуса

Захранване от електрическата мрежа на 220V

Размери: 17*17*13 см.

Инструкции за ползване:

1. Включете вашата машина за отстраняване на гел с пара (ще издаде звуков сигнал, когато натиснете бутона за включване и ще светне червената светлина за топлина) и изсипете 5 mL чист ацетон или лакочистител в тавичката на уреда. Поставете тавата за пръсти и капачката отгоре. Уверете се, че всичко е добре затворено, така че парата да не излиза, докато се нагрява.

Професионален съвет: Отворете прозорците си или оставете вентилатора да работи. Въпреки че този метод за отстраняване на гел не създава много миризми, добра идея е да работите в добре проветриво помещение.

2. С помощта на пила за нокти със зърненост 100/180 изпилете повърхността на вашия гел лак, докато блясъкът изчезне. Използвайте дълги, равномерни удари, без да прилагате прекалено силен натиск. Отстранете праха от гела с четка за нокти.

Професионален съвет: Ако се чувствате комфортно с ръчното пилене, опитайте да свалите част от цвета на гел лака, така че основният слой да се вижда на някои места (не пилете след тази точка!). Това ще помогне на процеса на отделяне на парата да стане още по-бърз.

3. Когато лампичката на вашата машина светне в зелено (около 2 минути след включване), вие сте готови за процеса по остраняване на гел лака от вашите нокти! Внимателно поставете изпилените си нокти в гнездата за пръстите и ги извийте леко - не искате да докосвате ацетона в тавата. Машината автоматично ще започне да отчита времето за отстраняване на парата, което ще отнеме около 5 минути.

4. Проверете напредъка на отстраняването на гела - След като машината издаде звуков сигнал отново и оранжевата светлина светне на „WARM“, можете да извадите пръстите си от машината. Внимателно избутайте гел лака с избутвач за кожички или клечка. Ако гел лакът е готов, лесно ще се отлепи. Ако изобщо не се маха лесно, запарете отново. Повторете този процес и на двете ръце, докато премахнете целия гел лак.


Преглеждания: 213
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
62 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:11 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!